met bouwweb vind je meer!


 

U bent hier:  Home  >  Bouwlexicon  >  Artikelen

Maxit Nederland B.V verandert haar bedrijfsnaam in Saint-Gobain Weber Beamix B.V.

Maxit Nederland B.V. heet sinds 1 januari 2010 Saint-Gobain Weber Beamix B.V. De overname door Weber, de internationale morteldivisie van Saint-Gobain, zorgde ervoor dat de naam Maxit Nederland B.V. de lading niet meer dekte. Door de naamsverandering wil Weber Beamix duidelijkheid scheppen en de basis leggen voor het versterken van de positie van de merken Weber, Beamix en Metzger.

11 jan 2010

Een nieuwe naam die kracht, duidelijkheid en professionaliteit uitstraalt.

Internationale aansluiting

“In maart 2008 zijn wij onderdeel geworden van Saint-Gobain, wereldspeler op het gebied van bouwstoffen. We fuseerden met Weber-Metzger en opgeteld hadden we binnen Maxit vijf verschillende productmerken. Als logisch gevolg van de overname en om duidelijkheid te scheppen hebben we ervoor gekozen om de naamswijziging versneld door te voeren. Een naam die duidelijkheid, professionaliteit en internationale verankering uitstraalt”, aldus Mark Kooij, Algemeen Directeur Saint-Gobain Weber Beamix B.V.

De merken

Weber

Weber is het merk voor de afbouw en levert innovatieve producten van hoge kwaliteit op het gebied van tegel, buitengevelisolatiesystemen en cementgebonden gietvloeren. Door het delen van kennis en ervaring met een netwerk van internationale experts zorgt Weber voor innovatie, specialisme en continu•teit in het assortiment.

Beamix een duidelijke, professionele naam

Beamix

Vanuit de vestigingen in Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam worden onder de merknaam Beamix, dagelijks grote hoeveelheden mortels in de gehele Benelux geleverd. Naast de bekende geelgroene bulksilo’s op de bouwplaatsen levert Beamix haar producten in verpakte vorm via de bouwmaterialenhandel de “Doe het Zelf’’ ketens.

Metzger

De bouwchemische hulpstoffen van Metzger vinden al ruim 100 jaar hun toepassing bij klussen en projecten in de bouwwereld. Door een duidelijk en overzichtelijk assortiment biedt Metzger een oplossing voor vrijwel elk probleem in de bouw. De producten worden onder andere gebruikt door aannemers, klusbedrijven en gespecialiseerde applicateurs, zoals stukadoors, tegelzetters, voegers e.d.

Maxit

Maxit is het merk voor specifieke producten in de civiele techniek en biedt een breed assortiment voor de montagebouw, reparatie- en renovatie, funderingen en modelleertoepassingen.

Meer informatie ? Zie onderstaande link

http://www.weber-beamix.nl/

 

 

*** Naar Nieuwsarchief ***

 

Nieuws

Uw bericht op bouwweb ?

Aanmelden


Bouwindex

..... en meer.ß

 


AEC info bouwinformatie.

 

Dienstveiling

Glasbok - transport van glas

 

 

 

verwijzing op Bouwweb - 25 euro

 

 

 

BouwWeb - de oudste bouwsite van Nederland ('95)
(e) info@bouwweb.nl
copyright © 1995-2019 bouwweb