met bouwweb vind je meer!


 

U bent hier:  Home  >  Bouwlexicon  >  Artikelen

Wienerberger - Wienerberger introduceert onderdakfolies

KoraTech assortiment uitgebreid. Wienerberger heeft haar assortiment KoraTech niet keramische daktoebehoren uitgebreid met drie type onderdakfolies; de KoraTech onderdakfolie Classic, Classic Super en de KoraTech onderdakfolie Premium S. Deze onderdakfolies zijn waterdicht en tegelijk dampdoorlatend.

10 jan 2010

Flauw hellende daken
De KoraTech Classic, geschikt voor hellende daken vanaf 20, is opgebouwd uit drie lagen polypropyleen en is bij uitstek geschikt als waterkerende toepassing in het kilbereik, bij dakdoorbrekingen en waar extra waterkering noodzakelijk is. Indien een gewapende folie toegepast dient te worden kiest u voor de Classic Super. De KoraTech onderdakfolie Premium S is speciaal ontwikkeld als waterkerende folie op flauw hellende daken tussen de 10 en 20. Deze PU gecoate polyestervliesfolie is tevens voorzien van een kleefstrook.

Waterdicht en dampdoorlatend

Licht van gewicht, snelle verwerking
De KoraTech onderdakfolies kunnen direct op het dakbeschot of op de tengels worden aangebracht. Op de KoraTech onderdakfolies zijn markeringen aangebracht om de overlapzones in n oogopslag te bepalen. De rollen met een breedte van 1,5 meter en een lengte van 50 meter zijn licht van gewicht. Dit staat dan ook voor een lichte, snelle en veilige verwerking. De overlapnaden van de KoraTech onderdakfolie Classic en Classic Super zijn te verkleven met KoraTech Multi Tape, leverbaar op rollen van 30 meter met een breedte van 50 mm. De KoraTech Premium S is reeds voorzien van een kleefstrook.

KOMO-keur en CE-markering
De KoraTech onderdakfolies worden geleverd met KOMO-keur en zijn voorzien van CE-markering. Voor meer informatie, zie onderstaande link !

http://www.wienerberger.nl/

 

 

*** Naar Nieuwsarchief ***

 

Nieuws

Uw bericht op bouwweb ?

Aanmelden


Bouwindex

..... en meer.

 


AEC info bouwinformatie.

 

Dienstveiling

Glasbok - transport van glas

 

 

 

verwijzing op Bouwweb - 25 euro

 

 

 

BouwWeb - de oudste bouwsite van Nederland ('95)
(e) info@bouwweb.nl
copyright © 1995-2019 bouwweb