met bouwweb vind je meer!


 

U bent hier:  Home  >  Bouwlexicon  >  Artikelen

Bert Wolting start eigen adviespraktijk gebiedsontwikkeling

Drs. A. (Bert) Wolting (1947) is vanaf 1 januari 2010 actief als zelfstandig adviseur gebiedsontwikkeling in Den Haag. Wolting, oprichter van Akro Consult, is met ingang van die datum teruggetreden als partner.

22 jan 2010

Wolting Gebiedsmanagement & Advies richt zich vooral op ontwikkelingsstrategie‘n van startende of stagnerende projecten. “Op basis van mijn jarenlange ervaring op het gebied van publiek-private samenwerking en gebiedsontwikkeling wil ik een bijdrage blijven leveren in deze tijd van kredietcrisis om te komen tot een aangepaste aanpak van gebiedsontwikkeling. De huidige crisis dwingt overheid, maar ook projectontwikkelaars tot een meer bescheiden aanpak, waarbij het financi‘le risico meer bij de overheid zal komen te liggen. Een dergelijke verandering betekent overigens niet dat de ambities of kwaliteit van gebiedsontwikkeling worden aangetast. Ook nu blijven aspecten als duurzaamheid, integraliteit en draagvlak van wezenlijk belang”.

Bert Wolting start eigen adviespraktijk gebiedsontwikkeling

In dit kader past het verzoek van Curnet om betrokken te blijven bij een initiatief om met het Nirov en steun van vele koepel- en kennisorganisaties in de bouw een activiteitenprogramma “Versnelling Gebiedsontwikkeling” op te zetten. Ook is Wolting actief betrokken bij praktijkbijeenkomsten van de Reiswijzer Gebiedsontwikkeling 2009, een gezamenlijk initiatief van de rijksoverheid, Neprom, VNG en het Interprovinciaal Overleg. De adviespraktijk zal zich verder richten op interventies, trainingen, coaching, expertmeetings, masterclasses en interim procesmanagement.

http://www.gebiedsconsult.nl

 

 

*** Naar Nieuwsarchief ***

 

Nieuws

Uw bericht op bouwweb ?

Aanmelden


Bouwindex

..... en meer.ß

 


AEC info bouwinformatie.

 

Dienstveiling

Glasbok - transport van glas

 

 

 

verwijzing op Bouwweb - 25 euro

 

 

 

BouwWeb - de oudste bouwsite van Nederland ('95)
(e) info@bouwweb.nl
copyright © 1995-2019 bouwweb