met bouwweb vind je meer!


 

U bent hier:  Home  >  Bouwlexicon  >  Artikelen

Congres toont mogelijkheden van Cradle to Cradle in de praktijk

SBR organiseeert het Duurzaamheidscongres 2010 op 22 juni in Amersfoort

9 mrt 2010

Hoe bouw je een pand dat alleen maar duurzame materialen bevat, voor een marktconforme prijs? Deze vraag staat centraal tijdens het SBR Duurzaamheidscongres 2010, op 22 juni in De Rijtuigenloods te Amersfoort. Thema van dit congres is Cradle to Cradle bouwen. Aan de hand van talloze voorbeelden krijgen de deelnemers inzicht in de mogelijkheden van diverse duurzaamheidsconcepten voor hun eigen praktijk.

Cradle to Cradle

"De theorie, die wij uiteraard ook zullen behandelen, komt vaker aan bod. Daarom willen we het accent tijdens deze dag echt leggen bij de praktijk. Want alle theorie‘n zijn prachtig, maar hoe maak je daar nu echt werk van, dat ook in economisch opzicht loont? Voor het antwoord op deze vraag is het uitwisselen van ervaringen cruciaal en daar biedt dit congres de ruimte voor" aldus projectmanager Cindy Vissering van organisator en kennisplatform SBR.

Volop inspiratie
Het ochtendprogramma is plenair. Toonaangevende sprekers geven hun visie op het thema. Tussendoor is er gelegenheid om een informatiemarkt te bezoeken. Het middagprogramma bestaat uit een groot aantal parallelsessies over specifieke deelthema’s, waaruit de deelnemers een keuze kunnen maken.

Voor wie?
Dit congres is bedoeld voor iedereen die werk wil maken van duurzaam bouwen, waaronder beleidsmakers, opdrachtgevers, ontwerpers, bouwers, installateurs, adviseurs, toetsers en facility managers.

Wanneer?
Het congres vindt plaats op 22 juni 2010 in De Rijtuigenloods in Amersfoort.
Deelname kost € 295,00 exclusief btw.

Aanmelden kan online via de website van SBR: www.sbr.nl/duurzaamheidscongres.

http://www.sbr.nl/duurzaamheidscongres

 

 

*** Naar Nieuwsarchief ***

 

Nieuws

Uw bericht op bouwweb ?

Aanmelden


Bouwindex

..... en meer.ß

 


AEC info bouwinformatie.

 

Dienstveiling

Glasbok - transport van glas

 

 

 

verwijzing op Bouwweb - 25 euro

 

 

 

BouwWeb - de oudste bouwsite van Nederland ('95)
(e) info@bouwweb.nl
copyright © 1995-2019 bouwweb