met bouwweb vind je meer!


 

U bent hier:  Home  >  Bouwlexicon  >  Artikelen

Port City Rotterdam steunt op gepatenteerd Buzonš vloerdragersysteem.

Buzon Nederland heeft voor het kantorencomplex Port City Rotterdam de opdracht ontvangen voor de levering van ruim 50.000 Buzonš traploos in hoogte verstelbare vloerdragers. De vloerdragers zijn bestemd voor het openbare gebied op de bovenzijde van de parkeergarage met een capaciteit van 850 auto’s.

11 mrt 2010

Het totale door Buzonš vloerdragers ondersteunde dekoppervlak beslaat circa 11.500 m2 planken dek en 3.000 m2 gewapende betontegels van 120 x 120 x 7 cm. Buzonš vloerdagers zijn, evenals de bijbehorende componenten, internationaal gepatenteerd. Buzonš dragers staan bekend om hun robuuste uitvoering (1000 kg per stuk), gebruiksgemak en duurzaamheid. Buzon Nederland is in 2007 opgericht als onderdeel van Fiberplast BV om de groei op te kunnen vangen en om Nederlandstalige ondersteuning aan haar afnemers te kunnen bieden. Het centrale magazijn voor de Benelux is op de hoofdvestiging van Buzonš in Herstal, Belgi‘ ondergebracht.

De Binderij Amsterdam: houtcomposiet dek

Het kantorencomplex Port City wordt in opdracht van het Havenbedrijf door aannemingscombinatie Strabag-ZŸblin gebouwd op het gedempte gedeelte in het zuidoosten van de Rotterdamse Waalhaven. Met de demping, de bouw van de kantoorgebouwen, de parkeergarage en de aanleg van het openbare dek rondom het complex is een totale investering gemoeid van circa 45 miljoen euro. In totaal gaat het om 33.000 vierkante meter (bruto vloeroppervlak). De kantoren zijn bestemd voor bedrijven uit de maritieme sector en industrie. Het stedenbouwkundig ontwerp is verzorgd door Ector Hoogstad Architecten. De gebouwen zijn ontworpen door Architektenburo Baart, Benthem Crouwel Architecten en door Meyer en Van Schooten Architecten. Niet voor niets is ook in dit prestigieuze project voor een oplossing van het fabricaat Buzonš gekozen. Buzon vloerdragers worden geleverd inclusief professioneel advies en praktische ondersteuning vanaf de tekentafel tot en met de daadwerkelijke oplevering van het project. En mocht het voor de projectvoortgang wenselijk zijn, dan staan de specialisten van de fabriek u terzijde om het project tot een goed einde te brengen. Buzon Nederland is het verlengstuk van de uitvinder en wereldmarktleider van de op de vijzeltechnologie gebaseerde traploos verstelbare vloerdrager, de heer Claude Buzon. De Belgische Ingenieur dhr. G. GuinŽe zegt het volgende over de Buzonš vloerdragers: "Een vloerdrager is in principe niet meer dan een synthetisch voorwerp dat dienst doet als ondersteuning van tegels en dekdelen op terrassen. De heer Claude Buzon is er echter in geslaagd om van dit product zijn levenswerk te maken en er continue verbeteringen op aan te brengen zodat men ondertussen gerust kan spreken van een hoogtechnologisch product." Productinformatie over de Buzonš vloerdragers is te vinden op www.buzonnederland.nl, meer informatie over Fiberplast BV kunt u vinden op www.fiberplast.nl.

http://www.buzonnederland.nl/

 

 

*** Naar Nieuwsarchief ***

 

Nieuws

Uw bericht op bouwweb ?

Aanmelden


Bouwindex

..... en meer.ß

 


AEC info bouwinformatie.

 

Dienstveiling

Glasbok - transport van glas

 

 

 

verwijzing op Bouwweb - 25 euro

 

 

 

BouwWeb - de oudste bouwsite van Nederland ('95)
(e) info@bouwweb.nl
copyright © 1995-2019 bouwweb