met bouwweb vind je meer!


 

U bent hier:  Home  >  Bouwlexicon  >  Artikelen

Marvin genomineerd voor de Building Holland Award 2010

Uit ruim 30 inzendingen is Marvin genomineerd voor de Building Holland Award 2010 in de categorie Gebouwtechniek. Deze tweejaarlijkse erkenning is voor de beste innovatie toepasbaar in woningbouw, utiliteitsbouw of openbare ruimte. In totaal zijn er nog 8 andere genomineerden in de categorie‘n BouwRAI, Urban Design en Gebouwtechniek.

22 mrt 2010

Marvin is de nieuwe energiemonitor en klokthermostaat die helpt energiekosten te besparen. Op een duidelijke en eenvoudige wijze laat Marvin de integrale energiestromen in een woning zien. Leidraad bij Marvin is steeds eenvoud in bediening en presentatie. Marvin is ontwikkeld voor die groep mensen die de waarde van simpele bediening boven overdaad aan functionaliteit stelt. En waarde hecht aan comfort, gemak en welzijn in huis. Marvin kan eenvoudig ge•nstalleerd worden in bestaande bouw of nieuwbouw.

Marvin is uw EnergieBesparingsMonitor

Marvin staat voor energie, comfort en veiligheid. Met 1 druk op de knop kan het huis in `slaap' stand worden gezet, elektrische apparaten en verlichting kunnen uitgeschakeld worden, temperatuur per ruimte wordt geregeld etc. Marvin is gekoppeld aan het internet en geeft daarom continu up-to-date informatie als buienradar, weerbericht en mailbox status.

Marvin is gebaseerd op een domotica systeem en biedt daardoor verschillende veiligheidsfuncties als huisalarm, intercom, camera's etc. Marvin is live te zien op de eerste verdieping van het Integraal Bouwen gebouw (hal 11, stand 416) van 13 tot en met 15 april. Voor meer informatie zie www.kiesmarvin.nl

Op 13 april wordt uit de 9 nominaties de winnaar gekozen van de Building Holland Award 2010.

 

 

*** Naar Nieuwsarchief ***

 

Nieuws

Uw bericht op bouwweb ?

Aanmelden


Bouwindex

..... en meer.ß

 


AEC info bouwinformatie.

 

Dienstveiling

Glasbok - transport van glas

 

 

 

verwijzing op Bouwweb - 25 euro

 

 

 

BouwWeb - de oudste bouwsite van Nederland ('95)
(e) info@bouwweb.nl
copyright © 1995-2019 bouwweb