met bouwweb vind je meer!


 

U bent hier:  Home  >  Bouwlexicon  >  Artikelen

Met de Safecord automatische schuifdeur kunnen winkeliers duizenden euro's besparen

“Met de aanschaf van een Safecord automatische schuifdeur met skg** inbraakwerende functie kunnen winkeliers op jaarbasis duizenden euro’s aan energiekosten besparen", aldus Hans Wijnstekers, directeur van Record Automatische Deuren B.V.

9 apr 2010

"Deze investering past in het milieubewust ondernemen van nu en kan dus heel snel worden terugverdiend. De Safecord is gebruiksvriendelijk en geeft entrees een klantvriendelijke, designuitstraling. Door het elektronische bedieningspaneel kan de schuifdeur op eenvoudige wijze op zomerstand (maximaal open) of winterstand worden gezet. De Safecord beschikt ook over een functie voor eenrichtingsverkeer wat bijvoorbeeld vlak voor sluitingstijd heel praktisch kan zijn. Alle belangrijke aspecten van een perfecte toegankelijkheid worden met de Safecord dan ook in ˇˇn oplossing aangeboden."

Safecord automatische schuifdeur

Veiligheid
In 2006 ontving Record Automatische Deuren B.V. met de Safecord een belangrijke prijs bij de verkiezing van meest innovatieve inbraakwerende gevelelementen, georganiseerd door het PolitieKeurmerk Veilig Wonen (PKVW) vanwege zijn inbraakwerende werking. Ondanks zijn inbraak- en slagwerende werking is de Record Safecord dankzij elektronische of handmatige ontgrendeling bij calamiteiten nog steeds als vluchtdeur te gebruiken. De ge•ntegreerde noodstroomvoorziening garandeert ook dat de deur nog minstens honderd keer open en dicht gaat in het geval van stroomuitval, brand of andere calamiteiten. Door de Safecord aan te sluiten op een alarmsysteem, worden via sensoren gedetecteerde inbraken direct doorgegeven aan de meldkamer of het beveiligingspersoneel. Overigens is de Safecord ook uitstekend toepasbaar voor ruimtes binnen gebouwen die extra beveiligingseisen hebben.

http://www.record-automatischedeuren.nl/

 

 

*** Naar Nieuwsarchief ***

 

Nieuws

Uw bericht op bouwweb ?

Aanmelden


Bouwindex

..... en meer.ß

 


AEC info bouwinformatie.

 

Dienstveiling

Glasbok - transport van glas

 

 

 

verwijzing op Bouwweb - 25 euro

 

 

 

BouwWeb - de oudste bouwsite van Nederland ('95)
(e) info@bouwweb.nl
copyright © 1995-2019 bouwweb