met bouwweb vind je meer!


 

U bent hier:  Home  >  Bouwlexicon  >  Artikelen

Nieuwe tests Plugz.nl gestart

Recent zijn twee nieuwe tests op www.plugz.nl gestart. Pluggerz testen de lijmschuim illbruck PU010 voor EPS-isolatieplaten van Tremco illbruck. Ook wordt de nieuwe FatMax Xtreme Zaag Starterkit JetCut van Stanley Works getest.

5 mei 2010

Op Plugz.nl bieden leveranciers gratis gereedschappen en bouwmateriaal aan die worden getest door professionals in de bouw en installatie.

Lijmschuim spuiten met de illbruck PU010 op de EPS-isolatieplaat

De illbruck PU010 is een lijmschuim speciaal geschikt voor het verlijmen van EPS- isolatieplaten. Deze is direct klaar voor gebruik, er is geen water en elektra nodig. De lijm is uitgehard na 30 minuten en volledig belastbaar na 3 uur. De driezijdige precisie JetCut vertanding van de FatMax Xtreme handzaag levert superscherpe zaagsnedes en vermindert de snijtijd bij elke zaagbeweging met 50%. Er zijn acht zaagbladen beschikbaar die in slechts enkele seconden verwisseld kunnen worden. Deze FatMax Xtreme handzaag starterkit is bedoeld voor houtbewerking.

Testplatform met bestaansrecht

Dit nieuwe testplatform voor de bouw- en installatiesector is medio 2009 gelanceerd om deelnemers te werven. Eind 2009 zijn de eerste tien productcampagnes gestart met honderden Pluggerz. Hun serieuze deelname en de inschrijving van circa 700 deelnemers in een half jaar tijd, bewijzen het bestaansrecht van deze website. Testen, je mening geven en er met anderen over praten, dat is waar het om draait.

Voorjaar 2010 zijn er circa 700 Pluggerz ingeschreven. Plugz is permanent op zoek naar professionals in de bouw en installatie die Plugger willen worden en naar leveranciers die via Plugz de eindgebruiker kunnen bereiken en openstaan voor feedback over hun producten.

Over Plugz

De website is een initiatief van communicatieadviesbureau DeJong&Verder, thuis in bouw en techniek en van internetbedrijf Click Internet Concepts.

http://www.plugz.nl

 

 

*** Naar Nieuwsarchief ***

 

Nieuws

Uw bericht op bouwweb ?

Aanmelden


Bouwindex

..... en meer.

 


AEC info bouwinformatie.

 

Dienstveiling

Glasbok - transport van glas

 

 

 

verwijzing op Bouwweb - 25 euro

 

 

 

BouwWeb - de oudste bouwsite van Nederland ('95)
(e) info@bouwweb.nl
copyright © 1995-2019 bouwweb