met bouwweb vind je meer!


 

U bent hier:  Home  >  Bouwlexicon  >  Artikelen

Populaire Scala boombeschermingslijn uitgebreid met fietsleunhek en geleidehek

Hoe blijft een stadscentrum geordend maar stijlvol, kunnen fietsen veilig worden geparkeerd en is er eenheid en rust in het straatbeeld? VelopA-Citystyle geeft daarop het antwoord met de uitbreiding van de Scala serie. Naast de populaire boombeschermingslijn zijn nu ook een tijdloos vormgegeven fietsleunhek en geleidehek verkrijgbaar.

2 jul 2010

Scala serie uniek door stijlvolle vormgeving
Dankzij de stijlvolle vormgeving sluit de Scala serie naadloos aan bij de hedendaagse architectonische ontwikkelingen. De boombeschermingslijn, geleide- en fietsleunhekken passen perfect in een moderne buitenruimte. In combinatie toegepast brengt Scala rust en eenheid in het straatbeeld. Bovendien laat het Scala assortiment zien dat kwaliteit en vormgeving wel degelijk kunnen samengaan met een zeer gunstige prijs. Daarmee is het bijzonder geschikt voor toepassing in grootschalige projecten.

Qua vormgeving lijken de fietsleun- en geleidehekken sterk op elkaar. Het onderscheid zit met name in de afmetingen die zijn afgestemd op het gebruik, namelijk het stallen van fietsen of het markeren van de buitenruimte.

VelopA-Citystyle is gespecialiseerd in de inrichting van de open ruimte

Scala fietsleunhek
Dit unieke fietsleunhek blinkt uit door zijn grote gebruiksgemak, eenvoudige montage en is geschikt voor bijna iedere fiets. De basic vormgeving maakt niet alleen het parkeren veilig en gemakkelijk, maar zorgt tegelijkertijd dat er rust in het straatbeeld ontstaat. Alle fietsen staan netjes opgelijnd.

Het hek is in twee modellen verkrijgbaar, voor plaatsing op het maaiveld of fundatie onder het maaiveld met een breedte van 600, 900 en 1200 mm. VelopA-Citystyle levert het fietsenrek in RVS of staal en in nagenoeg iedere denkbare kleur.

Het Scala fietsleunhek is er vanaf € 66,- excl. BTW.

Scala geleidehek
Het geleidehek is het ideale instrument om in een stad grenzen en functies aan te geven. Het kan worden ingezet als hekwerk, voetgangerssluis of afscheiding voor parkeerhavens, oversteekplaatsen of groenstroken. Door twee poten op n betonvoet te monteren, kunnen de Scala geleidehekken aaneengesloten worden geplaatst, waardoor een dichte afscheiding ontstaat. Ook het maken van hoeken behoort tot de mogelijkheden.

VelopA-Citystyle levert het hek met of zonder dwarsstang, voor plaatsing op of onder het maaiveld met een breedte van 1000, 1200, 1500 of 2000 mm. In RVS of stalen uitvoering kan het in vrijwel iedere kleur worden geleverd.

Het Scala geleidehek is er vanaf € 87,- excl. BTW.

http://www.velopa.nl/

 

 

*** Naar Nieuwsarchief ***

 

Nieuws

Uw bericht op bouwweb ?

Aanmelden


Bouwindex

..... en meer.

 


AEC info bouwinformatie.

 

Dienstveiling

Glasbok - transport van glas

 

 

 

verwijzing op Bouwweb - 25 euro

 

 

 

BouwWeb - de oudste bouwsite van Nederland ('95)
(e) info@bouwweb.nl
copyright © 1995-2019 bouwweb