met bouwweb vind je meer!


 

U bent hier:  Home  >  Bouwlexicon  >  Artikelen

Niftylift Ltd haalt megaklus binnen van Boels Verhuur B.V

Ondanks de crisis heeft Eurosupply Hoogwerksystemen B.V. eind juni een dijk van een opdracht binnengehaald. Dit Brabantse bedrijf gaat deels dit jaar en deels in 2011 maar liefst honderd hoogwerkers leveren op verschillende Boels vestigingen in zes landen.

19 jul 2010

Het betreft de populaire types HR12 met een zelfrijdende knik telescoop waarvan Eurosupply er 50 verkocht heeft, 25 Niftylift 120 T aanhangwagenhoogwerkers en 25 stuks Niftylift 170 aanhangwagenhoogwerkers. Drie types die niet alleen geliefd zijn bij o.a. onderhoudsbedrijven, gemeenten, schilders en glazenwassers, maar ook bij particulieren die om wat voor reden dan ook een veilige werkplek zoeken op hoogte. Boels doet al meer dan twintig jaar zaken met de Engelse fabriek Niftylift. In 2008 deed deze specialist in verhuuroplossingen voor de eerste keer rechtstreeks een beroep op Eurosupply, dat als verlengstuk fungeert van de Engelse fabriek Niftylift. Senior Inkoper van Boels, Ton Brockbernd, denkt terug: "We hebben toen 190 hoogwerkers gekocht bij Eurosupply. Die samenwerking verliep uitstekend en daarom is dit de tweede grote klus binnen twee jaar tijd."

Boels verhuurt hoogwerkers

Boels hecht er veel waarde aan dat Europsupply de vloot verhuurklaar op de betreffende Boels vestigingen aflevert. Inclusief het aanvragen van kentekens. Ton Brockbernd: "Ze nemen zelfs de service, het onderhoud, de reparatie en de keuringen op zich. Directeur van Eurosupply Hoogwerksystemen, Daan van de Poel, begon in 1985 als service monteur bij een bedrijf in hoogwerksystemen. Exact twintig jaar geleden startte hij met Eurosupply waarmee hij exclusief importeur in de Benelux is van de merken Niftylift, Hitachi en Nostolift. "De zaak is uitgegroeid tot een innovatief, onderscheidend en nuchter bedrijf met zo'n twintig medewerkers. Zeker in deze tijd is het mooi dat we weer honderd hoogwerkers mogen toevoegen aan de bestaande vloot van zo'n gerenommeerd bedrijf als Boels dat meer dan tweehonderd vestigingen heeft in zes landen." Ton Brockbernd besluit: "Maandelijks openen we meerdere vestigingen in Europa."

http://www.boels.nl/

 

 

*** Naar Nieuwsarchief ***

 

Nieuws

Uw bericht op bouwweb ?

Aanmelden


Bouwindex

..... en meer

 


AEC info bouwinformatie

.

Glasbok - transport van glas

 

 

 

verwijzing op Bouwweb - 25 euro

 

 

 

BouwWeb - de oudste bouwsite van Nederland ('95)
(e) info@bouwweb.nl
copyright © 1995-2017 bouwweb