met bouwweb vind je meer!


 

U bent hier:  Home  >  Bouwlexicon  >  Artikelen

Gratis animatie geeft een goed beeld over de hypotheekrenteaftrek

Sinds enige tijd staat er een gratis digitale animatie over hypotheekrenteaftrek op de website van RedactiePartners. In deze digitale animatie wordt in 3 minuten uitgelegd wat hypotheekrenteaftrek precies is, er wordt een voorbeeld gegeven van hoeveel hypotheekrenteaftrek men zou kunnen krijgen en waarom het juist nu zo gevoelig ligt. Zonder hierover een oordeel te geven. Makkelijk te begrijpen en leuk om naar te kijken.

21 jul 2010

Iedereen - consumenten, financi‘le instellingen, tussenpersonen, particuliere geldverstrekkers, politieke organisaties etc. - mag de animatie gratis gebruiken. De animatie is bedacht en gemaakt door RedactiePartners Financieel. RedactiePartners financieel gebruikt naast digitale animaties nog andere digitale communicatiemiddelen zoals digitale nieuwsbrieven en e-learning. "Doel van de animatie is simpel en helder communiceren over financi‘le constructies. Ongeacht de doelgroep of opleidingsniveau. RedactiePartners Financieel is hierin gespecialiseerd", aldus directeur Paul Gremmen. De digitale animatie maakt de hoofdpunten duidelijk - ontstaan, gevolgen en consequenties - van de huidige aftrekregeling van hypotheekrente.

Gratis hypotheekfilmpje

De gratis animatie is te zien op www.redactiepartners.nl. Bedrijven of instellingen die de animatie willen gebruiken, kunnen contact opnemen met RedactiePartners. RedactiePartners MediaGroep biedt bedrijven en instellingen professionele ondersteuning in de communicatie. Van strategie, concept, advies tot realisatie kan RedactiePartners de externe en interne communicatie verbeteren. Het bedrijf is gespecialiseerd in redactionele, financi‘le en educatieve communicatie. De mediagroep bestaat uit 7 gespecialiseerde bedrijven, waaronder de Nationale Beeldbank (met meer dan een miljoen stockbeelden van Nederland) en Visual Stories, een bedrijf dat zich toelegt op het visualiseren van informatie, kennis en kunde met als doel: inzicht in ˇˇn oogopslag.

http://www.redactiepartners.nl/Gratis_animatie_

 

 

*** Naar Nieuwsarchief ***

 

Nieuws

Uw bericht op bouwweb ?

Aanmelden


Bouwindex

..... en meer.ß

 


AEC info bouwinformatie.

 

Dienstveiling

Glasbok - transport van glas

 

 

 

verwijzing op Bouwweb - 25 euro

 

 

 

BouwWeb - de oudste bouwsite van Nederland ('95)
(e) info@bouwweb.nl
copyright © 1995-2019 bouwweb