met bouwweb vind je meer!


 

U bent hier:  Home  >  Bouwlexicon  >  Artikelen

Visuallize decoreert met full color prints

Nieuw concept in full color interieurdecoraties! VisuALLize kan door middel van prachtige full colour prints in elk formaat, wanden, plafonds, vloeren en ramen zodanig decoreren dat uw ruimte aantrekkelijker wordt om in te verblijven of te bezoeken.

24 jul 2010

Iedereen wordt bewust of onbewust be•nvloedt door zijn omgeving. Steeds belangrijker wordt het om de ruimtes van kantoren, scholen, ziekenhuizen, hotels, restaurants of andere publieke omgevingen doelgericht, sfeervol en harmonieus te laten aanvoelen. De eindeloze mogelijkheden van full color printing stellen u in staat om exact uw eigen uitstraling te realiseren.

VisuALLize: full color interieurdecoraties!

VisuALLize realiseert dit in 4 concrete stappen. Na een Intake-gesprek, waarin uw idee‘n "gevangen" worden en de mogelijkheden getoond worden, volgt een Voorstel waarin de vertaling in een ontwerp geschetst wordt, rekening houdend met budget en wensen. Vervolgens voert VisuALLize de Produktie van de visuals in eigen beheer uit, en tot slot vindt de Montage op uw lokatie plaats. Alles in 1 hand, wat resulteert in effici‘nte korte doorlooptijd met een maximale flexibiliteit.

VisuALLize is een nieuw initiatief van Exposize BV, groot formaat printbedrijf met vestigingen in Hoofddorp en Eindhoven. Kijk voor meer informatie op .

http://www.visuallize.nl/

 

 

*** Naar Nieuwsarchief ***

 

Nieuws

Uw bericht op bouwweb ?

Aanmelden


Bouwindex

..... en meer.ß

 


AEC info bouwinformatie.

 

Dienstveiling

Glasbok - transport van glas

 

 

 

verwijzing op Bouwweb - 25 euro

 

 

 

BouwWeb - de oudste bouwsite van Nederland ('95)
(e) info@bouwweb.nl
copyright © 1995-2019 bouwweb