met bouwweb vind je meer!


 

U bent hier:  Home  >  Bouwlexicon  >  Artikelen

Waterverbruik op kantoor neemt enorm toe

Bedrijven bestellen steeds meer flessen water voor hun werknemers. En dat heeft niets te maken met het warme weer van de afgelopen maanden zegt Wilbert Hofmeester, marketingmanager van Quantore. Bedrijven bestellen steeds meer flessen water voor hun werknemers.Dat constateert Europa's grootste kantoorinkoopcombinatie Quantore, die jaarlijks voor haar 535 leden voor ruim 150 miljoen euro aan kantoorbenodigdheden inkoopt.

19 aug 2010

Zowel kleine flesjes water als watercontainers voor de zogenaamde watercoolers zijn ruim 10% in afzet gestegen. En dat heeft niets te maken met het warme weer van de afgelopen maanden zegt Wilbert Hofmeester, marketingmanager van Quantore: "Ook in de wintermaanden zagen we een toename in de bestellingen. Op steeds meer kantoren zie je mensen met een flesje water rondlopen. De airco loeit de hele dag en het gevaar van uitdroging ligt daarmee op de loer. Daarnaast is bewust leven geen trend meer, maar een way of life. Ook op kantoor. De hele dag koffie drinken is gewoon niet meer in style."

Quantore voor kantoorartikelen

Om hun dorst te lessen drinken werknemers behalve koffie en thee ook graag soep tussendoor. Ten opzichte van 2009 is ook hier een stijging waarneembaar. "Vooral de Cup-a-Soup Specials zijn zeer populair. Dit product is vorig jaar succesvol ge•ntroduceerd en stijgt ook dit jaar 15% in omzet", aldus Hofmeester.
Werknemers hechten aan de kwaliteit van drankjes en andere versnaperingen op de werkplek. "Dranken en snacks worden als basisbehoefte van de werknemer gezien. Het overstappen op goedkopere (en vaak minder luxe) producten of het introduceren van een eigen bijdrage leidt direct tot ontevredenheid bij de werknemers." Deze maatregel wordt dan ook vaak zo lang mogelijk uitgesteld.

Over Quantore
Quantore verzorgt de inkoop en logistiek voor de zelfstandige kantoorvakhandel in Nederland en Belgi‘ en is hiermee indirect verantwoordelijk voor de distributie van kantoorartikelen aan (groot)bedrijven en consumenten. Met een sterk private label en samenwerkingsverbanden met inkooporganisaties over de hele wereld behoort Quantore tot de top drie in de wereldwijde branche van kantoorbenodigdheden. Jaarlijks koopt Quantore voor haar 535 leden goederen in met een inkoopwaarde van 150 miljoen euro.

http://www.quantore.com/

 

 

*** Naar Nieuwsarchief ***

 

Nieuws

Uw bericht op bouwweb ?

Aanmelden


Bouwindex

..... en meer.ß

 


AEC info bouwinformatie.

 

Dienstveiling

Glasbok - transport van glas

 

 

 

verwijzing op Bouwweb - 25 euro

 

 

 

BouwWeb - de oudste bouwsite van Nederland ('95)
(e) info@bouwweb.nl
copyright © 1995-2019 bouwweb