met bouwweb vind je meer!


 

U bent hier:  Home  >  Bouwlexicon  >  Artikelen

Faalkosten elimineren in de bouw

Een unieke samenwerking tussen BFBN, Metaalunie, NBvT, Van Lente & De Vos, Conceptueel Bouwen en TU Twente, resulteert in een informatieseminar voor de Bouwbranche, waar elk bedrijf uit deze branche bij moet zijn!

29 aug 2010

Hoewel de meeste bedrijven na de crisis van afgelopen jaar weer aan het opkrabbelen zijn, staat de bouwsector nog steeds onder druk. In deze branche wordt het derhalve steeds belangrijker om effici‘nter, flexibeler ˇn sneller te produceren. Pas wanneer de faalkosten inzichtelijk zijn, kan de vinger op de zere plek worden gelegd en kunnen verbeteringen gericht in gang worden gezet. Dat op dit gebied niet wordt stilgezeten, blijkt uit verhalen van een aantal aansprekende bedrijven uit de bouwbranche. De directeuren van resp. Hurks Beton, Machinefabriek Elcon en Timmerfabriek Nijhuis zijn de uitdaging aangegaan en hebben een flinke omslag in hun bedrijf bewerkstelligd. Denk hierbij aan een doorlooptijdreductie van 50% en een afname van voorraad onderhanden werk van 33%. Zij willen hun kennis, knelpunten en ervaringen graag met u delen. Tezamen met theoretische achtergrond vanuit TU Twente en het Adviesbureau "Conceptueel Bouwen" is de inhoud voor een seminar samengesteld, waar u informatie krijgt waar u direct bij uw bedrijf mee aan de slag kunt. Bovendien wordt na afloop de kans geboden om in te schrijven voor een praktijkbezoek bij ˇˇn van de deelnemende partijen.

Unieke samenwerking in de bouw

Het seminar vindt plaats op 23 september 2010, van 12.00 – 17.00 uur bij de Koninklijke Metaalunie te Nieuwegein. Kijk snel voor het uitgebreide programma en inschrijfformulier op onderstaande link: http://www.oee.nl/index.asp?page=35&item=33.

http://www.oee.nl/index.asp?page=35&item=33

 

 

*** Naar Nieuwsarchief ***

 

Nieuws

Uw bericht op bouwweb ?

Aanmelden


Bouwindex

..... en meer.ß

 


AEC info bouwinformatie.

 

Dienstveiling

Glasbok - transport van glas

 

 

 

verwijzing op Bouwweb - 25 euro

 

 

 

BouwWeb - de oudste bouwsite van Nederland ('95)
(e) info@bouwweb.nl
copyright © 1995-2019 bouwweb