met bouwweb vind je meer!


 

U bent hier:  Home  >  Bouwlexicon  >  Artikelen

Congres VBO Makelaar met forumdiscussie over het vak makelaar/taxateur

Dinsdag 14 september 2010 vindt het 25-jarig jubileumcongres van VBO Makelaar plaats. Tijdens de afsluitende forumdiscussie wordt de vraag gesteld "Hoe de deskundigheid en integriteit van de makelaar/taxateur te borgen zijn?"

3 sep 2010

De voorzitters van de brancheorganisaties discussi‘ren samen met relevante marktpartijen zoals Vereniging Eigen Huis, Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen, de Waarderingskamer en een prominent CDA-lid over de mogelijke oplossingen.

VBO Makelaar bestaat 25 jaar

De discussie wordt ingeleid door prof. dr. Boelhouwer (Onderzoeksinstituut OTB). In opdracht van VBO Makelaar heeft onderzoeksinstituut OTB dit onderwerp nader onderzocht. Het congres met de titel "De juiste snaar" vindt van 13.30 uur 17.00 plaats in het NBC in Nieuwegein. De forumdiscussie start om 15.45 uur.

VBO Makelaar viert dit jaar haar 25-jarig jubileum. Directe aanleiding voor de oprichting van VBO Makelaar was het protest tegen het in 1985 gepubliceerde SER-rapport ‘Advies bemiddeling onroerend goed’ waarin wordt gepleit de bemiddeling van onroerend goed exclusief voor te behouden aan de be‘digd makelaar. Het congres staat in het teken van het 25-jarig bestaan van VBO Makelaar. 25 Jaar waarin de rol en focus van de makelaar sterk veranderd zijn.

Voor meer informatie en aanmelding: www.vbocongres.nl.

http://www.vbocongres.nl/

 

 

*** Naar Nieuwsarchief ***

 

Nieuws

Uw bericht op bouwweb ?

Aanmelden


Bouwindex

..... en meer.ß

 


AEC info bouwinformatie.

 

Dienstveiling

Glasbok - transport van glas

 

 

 

verwijzing op Bouwweb - 25 euro

 

 

 

BouwWeb - de oudste bouwsite van Nederland ('95)
(e) info@bouwweb.nl
copyright © 1995-2019 bouwweb