met bouwweb vind je meer!


 

U bent hier:  Home  >  Bouwlexicon  >  Artikelen

Dakluiken en daktoegangen nu met T†V certificaat

Objectieve zekerheid als basis voor uw ontwerp of gebouw. Gorter¨ dakluiken en daktoegangen staan bekend om hun kwaliteit en unieke veiligheidseigenschappen. Echter vanaf nu kunt u de keuze voor een passende Gorter daktoegang maken met gecertificeerde zekerheid.

10 sep 2010

De Gorter daktoegangen zijn namelijk - als enige - onderscheiden met het T†V NORD certificaat. Het certificaat geldt voor de complete daktoegang. Dat wil zeggen een Gorter dakluik in combinatie met een Gorter ladder, schaartrap of vaste trap. Daarmee bevestigt T†V objectief de kwaliteit, de veiligheid, de betrouwbaarheid en het goed functioneren in de praktijk - dit volgens de zwaarste normen en met erkenning in geheel Europa.

Gorter¨ dakluiken en daktoegangen

Naast het testen van Gorter daktoegangen heeft T†V parallel het gehele kwaliteitsproces bij Gorter, van productie tot levering en montage, beoordeeld. Door het behalen van het T†V NORD certificaat onderstreept Gorter eens temeer haar voorsprong op het gebied van kwalitatief hoogwaardige daktoegangen. U, als architect, opdrachtgever of aannemer kan hiermee uw ontwerp of gebouw met zekerheid van een betrouwbare en veilige toegangsoplossing voorzien.

http://www.dakluiken.nl/

 

 

*** Naar Nieuwsarchief ***

 

Nieuws

Uw bericht op bouwweb ?

Aanmelden


Bouwindex

..... en meer.ß

 


AEC info bouwinformatie.

 

Dienstveiling

Glasbok - transport van glas

 

 

 

verwijzing op Bouwweb - 25 euro

 

 

 

BouwWeb - de oudste bouwsite van Nederland ('95)
(e) info@bouwweb.nl
copyright © 1995-2019 bouwweb