met bouwweb vind je meer!


 

U bent hier:  Home  >  Bouwlexicon  >  Artikelen

Compacte buitenbewegingsmelder vult het Niko assortiment verder aan

De nieuwe buitenbewegingsmelder van Niko is erg compact. Hij werd ontworpen voor de tuin, het terras, de oprijlaan en carport. Met een beschermingswaarde IP54 is hij spatwaterdicht.

12 okt 2010

Bij een installatiehoogte van 2.5m heeft de melder een bereik tot 14m over 180¡. Het detectiebereik is regelbaar in afstand. Bovendien kan een bepaald gebied van detectie afgeschermd worden met behulp van een bijgeleverd afschermmasker. Dankzij de ingebouwde timer stel je zelf in hoe lang het licht moet branden, gaande van 8 seconden tot 30 minuten. Een ge•ntegreerde lichtsensor zorgt ervoor dat de verlichting enkel aanspringt wanneer het buiten te donker wordt. Wanneer een drukknopschakelaar op de melder aangesloten wordt, is manuele bediening mogelijk. Het licht brandt gedurende de vooraf ingestelde periode.

Niko bewegingsmelder

De nieuwe buitenbewegingsmelder met referentie 350-20058 is beschikbaar vanaf 1 oktober '10

Niko nv ontwerpt en produceert vooruitstrevende oplossingen voor elektrisch schakelmateriaal, lichtregeling, domotica, deurtelefonie en videofonie. Wereldwijd kiezen zowel particuliere als professionele klanten voor Niko's kwaliteitsoplossingen wegens het installatiecomfort, het gebruiksgemak en het design.
Niko commercialiseert zijn oplossingen vanuit vestigingen in Belgi‘, Frankrijk, Nederland, Slowakije en UK, maar ook via distributeurs over heel de wereld.

http://www.niko.nl/

 

 

*** Naar Nieuwsarchief ***

 

Nieuws

Uw bericht op bouwweb ?

Aanmelden


Bouwindex

..... en meer.ß

 


AEC info bouwinformatie.

 

Dienstveiling

Glasbok - transport van glas

 

 

 

verwijzing op Bouwweb - 25 euro

 

 

 

BouwWeb - de oudste bouwsite van Nederland ('95)
(e) info@bouwweb.nl
copyright © 1995-2019 bouwweb