met bouwweb vind je meer!


 

U bent hier:  Home  >  Bouwlexicon  >  Artikelen

Vernieuwende en elegante Scala For-rest completeert de Scala-lijn

VelopA-Citystyle introduceert dit najaar zijn eerste bamboe bank: de Scala For-rest. De zitting van samengeperst bamboe maakt deze bank tot een vernieuwend en milieuverantwoord product. Net als de overige producten uit de succesvolle Scala-lijn is de Scala For-rest elegant en strak vormgegeven.

11 okt 2010

Onderdeel van de Scala productlijn

VelopA-Citystyle heeft deze bank ontworpen om de succesvolle Scala productlijn te completeren met een bank; een belangrijk onderdeel van elke straatmeubilair lijn. De vormtaal en de materialen van de Scala

For-rest zijn volledig afgestemd op de Scala boombescherming en de Scala fietsleun- en geleidehekken. Kenmerkend voor de Scala For-rest bank zijn, naast de bamboe planken, de staanders die met hun strakke “Scala vorm” boven de zitting uitsteken. De staanders zijn leverbaar in RVS, verzinkt en gecoat staal. De RVS en Sablé coating geven de Scala For-rest een extra elegante uitstraling.

Eerste Bamboe bank

Volop mogelijkheden
Door de zitmogelijkheden rondom en een zeer gunstige prijsstelling is deze bank breed inzetbaar.
Zo is de Scala For-rest uitstekend geschikt voor winkelcentra, boulevards en pleinen. De banken kunnen eenvoudig op of onder het maaiveld worden geplaatst. De Scala For-rest is in diverse opstellingen te plaatsen.
De Scala For-rest is verkrijgbaar vanaf € 290,- excl. BTW.

VelopA-Citystyle
VelopA-Citystyle is marktleider in de Benelux en gespecialiseerd in de inrichting van de openbare buitenruimte. Het bedrijf is een toonaangevende leverancier van straatmeubilair, fietsparkeersystemen en overkappingen. VelopA-Citystyle heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan en staat garant voor maximale service en advies op maat. Voor meer informatie zie www.velopa.com.

http://www.velopa.nl/

 

 

*** Naar Nieuwsarchief ***

 

Nieuws

Uw bericht op bouwweb ?

Aanmelden


Bouwindex

..... en meer.Ŗ

 


AEC info bouwinformatie.

 

Dienstveiling

Glasbok - transport van glas

 

 

 

verwijzing op Bouwweb - 25 euro

 

 

 

BouwWeb - de oudste bouwsite van Nederland ('95)
(e) info@bouwweb.nl
copyright © 1995-2019 bouwweb