met bouwweb vind je meer!


 

U bent hier:  Home  >  Bouwlexicon  >  Artikelen

Keller Keukenfabriek partner van FSC Nederland

Vandaag heeft Keller Keukenfabriek de partnerovereenkomst met FSC Nederland ondertekend. Door ondertekening van de overeenkomst geeft de keukenfabrikant aan zich in te willen zetten voor verantwoord bosbeheer wereldwijd. Keller heeft onlangs als eerste, van de grotere keukenfabrikanten in Nederland, het FSC-keurmerk ontvangen. De keukenfabrikant is de 22e partner van FSC Nederland in de categorie houtverwerkende industrie.

24 okt 2010

"Het partnerschap met FSC en het gebruik van duurzaam hout past prima binnen ons MVO beleid," verklaart Peter Bastinck, commercieel directeur van Keller Keukens. "Wij zijn al jaren bezig met maatschappelijk verantwoord ondernemen en milieubewust produceren. Onze keuze voor FSC is een logische stap in dit proces."

Bescherming van bossen met FSC

"De keuze van Keller voor FSC is een goede en slimme keuze," aldus Bart van der Linden, directeur van FSC Nederland. "Door partner van FSC Nederland te worden leveren ze namelijk een extra bijdrage aan behoud en bescherming van bossen wereldwijd en geven ze dus een toekomst aan miljoenen mensen en dieren die van het bos afhankelijk zijn. Maar Keller komt door partner van FSC Nederland te worden, ook direct in contact met ons netwerk, waaronder 47 woningcorporaties."

http://www.fsc.nl/

 

 

*** Naar Nieuwsarchief ***

 

Nieuws

Uw bericht op bouwweb ?

Aanmelden


Bouwindex

..... en meer.

 


AEC info bouwinformatie.

 

Dienstveiling

Glasbok - transport van glas

 

 

 

verwijzing op Bouwweb - 25 euro

 

 

 

BouwWeb - de oudste bouwsite van Nederland ('95)
(e) info@bouwweb.nl
copyright © 1995-2019 bouwweb