met bouwweb vind je meer!


 

U bent hier:  Home  >  Bouwlexicon  >  Artikelen

BT Glijfolie - oplegmateriaal

Arcas Trading BV heeft het leveringsprogramma uitgebreid met glijfoli‘n. Dit type oplegmateriaal wordt toegepast op plaatsen waar bouwdelen onderling moeten kunnen verplaatsen zonder dat daarbij schade ontstaat.

2 nov 2010

BT glijfolie wordt geleverd in strookvorm als lijn-glijoplegging voor toepassing tussen vloerplaten en dragende wanden, bij reservoirs, deksels en fundamentplaten. Glijfolie op rol wordt toegepast bij onder meer kunstijsbanen, zwembaden en daken die zijn voorzien van een zwevend parkeerdek.

Lijn-glijopleggingen

De kern van alle typen glijfoli‘n bestaat uit twee lagen gladde drukvaste folie waartussen een vet op basis van minerale olie is aangebracht. Afhankelijk van het type is de kern ŽŽn- of tweezijdig voorzien van een drukverdelende en nivellerende laag van polystyreen of elastomeer. Om het binnendringen van vuil en water tegen te gaan zijn de zijkanten afgetapet. Arcas Trading BV is gespecialiseerd in de levering van hoogwaardige producten die worden toegepast op en in de constructieve knooppunten van een bouwwerk. Op de website van het bedrijf vindt u nadere informatie over BT glijfolie.

http://www.arcas.nl/

 

 

*** Naar Nieuwsarchief ***

 

Nieuws

Uw bericht op bouwweb ?

Aanmelden


Bouwindex

..... en meer.ß

 


AEC info bouwinformatie.

 

Dienstveiling

Glasbok - transport van glas

 

 

 

verwijzing op Bouwweb - 25 euro

 

 

 

BouwWeb - de oudste bouwsite van Nederland ('95)
(e) info@bouwweb.nl
copyright © 1995-2019 bouwweb