met bouwweb vind je meer!


 

U bent hier:  Home  >  Bouwlexicon  >  Artikelen

Miver introduceert de dragerkoppeling Titan 225

Miver Bekistingstechniek B.V. lanceert een nieuw hulpmiddel voor systeemuitbreiding: de dragerkoppeling Titan 225 van Friedr. Ischebeck GmbH. Deze koppeling opent in combinatie met lichtgewicht aluminium dragers geheel nieuwe toepassingsmogelijkheden voor ondersteuningen en bekistingen.

9 nov 2010

Voor grote overspanningen hoeft niet meer terug te worden gevallen op zware stalen profielen met verstijvingsschotten, wat een gewichtsreductie tot ca. 70% oplevert. Daarnaast laat de drager zich in de hoogte koppelen met een schuifvaste verbinding. Hiermee kunnen meerdere dragers Titan 225 tot de gewenste lengte en buigstijfheid samengesteld worden.

Titan 225 - bekistingstechniek

Uit berekeningen blijkt dat bij twee dragers op elkaar de buigstijfheid verzesvoudigt en bij drie dragers zelfs vertwintigvoudigt. Bovendien kan met gekoppeld korter materiaal een grote overspanning worden gerealiseerd tegen lagere kosten.

Al 30 jaar ontwikkelt Friedr. Ischebeck GmbH de hoogwaardige aluminium Titan dragers in verschillende uitvoeringen en lengtes. Het uitgangspunt is om vanuit systeemonderdelen een veelheid aan toepassingen mogelijk te maken. Zo bezitten de aluminium dragers standaard twee of drie gaten aan de dragereinden om stootverbinders aan te kunnen brengen voor moment- en trekvaste verlenging van de dragers. De Titan aluminium dragers kenmerken zich verder door hun lage gewicht, hoge sterkte, handzaamheid, vormstabiliteit en ruimtebesparing. De Titan 225 is zowel in de verkoop als de verhuur beschikbaar.

Miver Bekistingstechniek B.V.
Miver Bekistingstechniek B.V. levert een totaalpakket voor bekistingsvraagstukken. Dit omvat de advisering, verhuur en verkoop van bekistingen, ondersteuningen en bijbehorende accessoires. Zij werkt hoofdzakelijk met hoogwaardige aluminium als constructiemateriaal. Miver Bekistingstechniek B.V. is exclusief dealer op de Nederlandse markt van het Duitse Friedr. Ischebeck GmbH.

http://www.miver.nl/miver.html

 

 

*** Naar Nieuwsarchief ***

 

Nieuws

Uw bericht op bouwweb ?

Aanmelden


Bouwindex

..... en meer.

 


AEC info bouwinformatie.

 

Dienstveiling

Glasbok - transport van glas

 

 

 

verwijzing op Bouwweb - 25 euro

 

 

 

BouwWeb - de oudste bouwsite van Nederland ('95)
(e) info@bouwweb.nl
copyright © 1995-2019 bouwweb