met bouwweb vind je meer!


 

U bent hier:  Home  >  Bouwlexicon  >  Artikelen

Bert Ooms Verhuizingen met gerenoveerd pand klaar voor de toekomst

Bert Ooms Verhuizingen heeft enige tijd geleden een 3000 m2 groot pand gekocht aan de Kernweg 21 op bedrijventerrein Hoorn 80 en dit pand onlangs totaal gerenoveerd. Bert Ooms Verhuizingen heeft vestigingen in Hoorn (hoofdkantoor), Purmerend en Amsterdam. "We hebben met deze renovatie gezorgd voor een prachtige uitstraling van ons pand en we zijn hiermee helemaal klaar voor de toekomst," zegt directeur Bert Ooms.

16 nov 2010

Het grootste deel van het 3000 m2 grote pand is in gebruik door Bert Ooms Verhuizingen. Bovendien zijn loodsen verhuurd aan derden. Ooms: "We hebben dit gekocht op de groei. Zodra we meer ruimte nodig hebben en er huurders vertrekken, kunnen we in dit pand verder groeien." Bert Ooms Verhuizingen bemerkt de laatste tijd weer een opgaande lijn in de markt van verhuizingen en meubelopslag. Opslag van inboedels voor particulieren is een snel aantrekkende tak van het bedrijf. Ook het vervoer en opslag van keukens en meubels voor fabrikanten is een belangrijke activiteit van het bedrijf. In het gerenoveerde pand zijn ook de kantoren ruim bemeten. Ooms is ook blij met de ruime parkeergelegenheid.

Bert Ooms Verhuizingen

Kleine en grote verhuizingen
Bert Ooms Verhuizingen heeft een zeer gemotiveerd team van 12 mensen. Het wagenpark is afgestemd op kleine en grote verhuizingen. Tot internationale verhuizingen aan toe. Daarvoor heeft het bedrijf onlangs een nieuwe buitenlandwagen laten bouwen, met een cabine waarin vijf verhuizers kunnen zitten. "We draaien onze hand niet om voor grote klussen en we halen onze neus niet op voor kleine verhuizingen," aldus de directeur.

Service en persoonlijke benadering
Het bedrijf richt zich voor veruit het grootste deel op verhuizingen voor particulieren, maar ook bedrijven kunnen er terecht. Bert Ooms vertelt: "We kennen de vragen en verwachtingen van particulieren. Onze service en persoonlijke benadering stemmen we daar goed op af. Bovendien waarderen onze klanten de korte lijnen bij ons bedrijf. Het verhuisbedrijf biedt ook de service om huisraad te laten inpakken en kasten en dergelijke te laten demonteren en monteren. Bert Ooms Verhuizingen is lid van de organisatie Erkende Verhuizers.

http://www.bertoomsverhuizingen.nl/

 

 

*** Naar Nieuwsarchief ***

 

Nieuws

Uw bericht op bouwweb ?

Aanmelden


Bouwindex

..... en meer.

 


AEC info bouwinformatie.

 

Dienstveiling

Glasbok - transport van glas

 

 

 

verwijzing op Bouwweb - 25 euro

 

 

 

BouwWeb - de oudste bouwsite van Nederland ('95)
(e) info@bouwweb.nl
copyright © 1995-2019 bouwweb