met bouwweb vind je meer!


 

U bent hier:  Home  >  Bouwlexicon  >  Artikelen

De houten jacuzzi

De houten jacuzzi - een volgens de kuipers tradities vervaardigde houten tobbe met alle gemakken van een moderne spa Compleet met elektrische verwarming, massagejets en bodemjets doet de Cedarspa niet onder voor een moderne jacuzzi. In de uitstraling en de beleving van deze houten jacuzzi zit het grote verschil.

17 nov 2010

De samenstelling

De Cedarspa is geheel vervaardigd van het bijzondere Western Red Cedar. Dit hout heeft een natuurlijke weerstand tegen vocht, insecten en houtrot en heeft de ideale eigenschappen voor een houten buitenbad. Strvatt, producent van het gelijknamige houtgestookte buitenbad, maakt zijn baden al meer dan 10 jaar van het cederhout "de eerste baden, 10 jaar geleden geleverd, worden nu nog steeds met regelmaat gebruikt!"

De vakmanschap en kennis van Strvatt wordt ook gebruikt voor de Cedarspa. Een Nederlands ingenieursbureau ontwikkelde de technische installatie die aangepast is op de Nederlandse markt en het Nederlandse klimaat.

Een Cedarspa in de tuin

De houten jacuzzi, een unieke ervaring
Twee zitplaatsen in de hottub zijn uitgevoerd met regelbare massagejets waarvan er n de focus op de onderrug heeft en n op de schouderbladen. De ontspannende werking van de bodemjets, het gevoel van de tobbe en de geur van het cederhout maken de ervaring helemaal compleet.

Een Cedarspa in uw tuin
Wood & Wellness, initiatiefnemer en verkoper van de Cedarspa ontwierp een ombouw voor de technische installatie zodat het bad ook los in de tuin geplaatst kan worden. Ook is het mogelijk om het bad te laten verzinken in het terras, in te bouwen in een veranda of te overkappen. Een ontwerp op maat, advies en realisatie heeft Wood & Wellness allemaal binnen het bereik.

De Cedarspa bezichtigen kan in Ermelo. In de binnentuin van Wood & Wellness staan een aantal houten baden ter bezichtiging, via de website kan een afspraak gemaakt worden.

http://www.persbericht.nu/author/wood-wellness/

 

 

*** Naar Nieuwsarchief ***

 

Nieuws

Uw bericht op bouwweb ?

Aanmelden


Bouwindex

..... en meer.

 


AEC info bouwinformatie.

 

Dienstveiling

Glasbok - transport van glas

 

 

 

verwijzing op Bouwweb - 25 euro

 

 

 

BouwWeb - de oudste bouwsite van Nederland ('95)
(e) info@bouwweb.nl
copyright © 1995-2019 bouwweb