met bouwweb vind je meer!


 

U bent hier:  Home  >  Bouwlexicon  >  Artikelen

Acusti-LED van Merford winnaar publieksprijs Geluid en Trillingen

Het congres Geluid, Trillingen en Luchtkwaliteit (GTL) is het grootste congres in Nederland over deze onderwerpen. Tijdens dit jaarlijkse congres gehouden op 9 en 10 november 2010 in Nieuwegein, dingen bedrijven mee naar de innovatieprijs. Merford Noise Control won met haar innovatieve akoestische lamp Acusti-LED de publieksprijs.

23 nov 2010

Het publiek kon stemmen op een van de 15 inzendingen. Op 10 november werd door Ans Bosgoed en Cristo Padmos van stichting Innonoise de publiekprijs uitgereikt aan Merford. Merford presenteerde met de Acusti-LED een geheel nieuwe combinatie van verlichting en akoestiekverbetering. Deze akoestische hanglamp is een combinatie van functionele en/of sfeervolle LED-verlichting gecombineerd met lichtdoorlatende geluidsabsorptie in de vorm van een cilinder. De vorm, het armatuur en de kleurmogelijkheden van de LED-verlichting zorgen voor een sfeervolle designuitstraling. De Acusti-LED verbetert gelijktijdig het akoestisch en esthetisch klimaat in bijvoorbeeld kantoren, winkels, entrees en horecagelegenheden.

Merford: verlichting en akoestiekverbetering

GTL en 10 jaar innovatieprijs
Het congres voor o.a. architecten, onderzoeks- en adviesbureaus en ambtenaren van gemeente, provincies en Rijkswaterstaat behandelt de recente ontwikkelingen op het gebied van Geluid, Trillingen en Luchtkwaliteit. Het congres wordt elk jaar in november georganiseerd in samenwerking met diverse organisaties, waaronder de ministeries van VROM en V&W, en wordt gesteund door de stichting Innonoise en de NSG. Op de bijbehorende beurs tonen circa 35 bedrijven hun producten en nieuwste vindingen voor de analyse en de bestrijding van luchtverontreiniging, ongewenst geluid of trillingen. Innovaties worden aangemoedigd door middel van een innovatieprijs. Dit jaar werd de prijs voor de tiende keer in het veertienjarig bestaan van dit congres uitgereikt. Merford heeft n keer eerder meegedaan met de Inno demper en viel ook toen in de prijzen.

Kijk voor meer informatie over de Acusti-LED op www.noisecontrol.nl/acustiled.html

http://www.noisecontrol.nl/acustiled.html

 

 

*** Naar Nieuwsarchief ***

 

Nieuws

Uw bericht op bouwweb ?

Aanmelden


Bouwindex

..... en meer.

 


AEC info bouwinformatie.

 

Dienstveiling

Glasbok - transport van glas

 

 

 

verwijzing op Bouwweb - 25 euro

 

 

 

BouwWeb - de oudste bouwsite van Nederland ('95)
(e) info@bouwweb.nl
copyright © 1995-2019 bouwweb