met bouwweb vind je meer!


 

U bent hier:  Home  >  Bouwlexicon  >  Artikelen

Nieuw bij Toolstation: Hitachi elektrisch gereedschap

Vanaf december voert Toolstation het merk Hitachi haar assortiment. De gereedschappen van Hitachi hebben een spectaculair design en zijn ontwikkeld voor professionals en gedreven klussers. Hitachi is een topmerk in Nederland, dat 3 jaar garantie biedt op haar elektrische gereedschappen.

9 dec 2010

In de nieuwe brochure zijn alle Hitachi gereedschappen opgenomen met, ter introductie, veel scherpgeprijsde aanbiedingen. Nieuw bij Toolstation is ook een assortiment pneumatisch gereedschap en lasapparaten. Daarmee beoogt het bedrijf een completer aanbod voor de industrile sector.

Seizoensaanbod
Speciaal voor deze periode van het jaar heeft Toolstation kachels in het aanbod opgenomen. De prijzen van het assortiment verlichting en CV zijn verlaagd. Toolstation voert momenteel ook andere seizoensproducten, zoals winterwerkkleding, kettingzagen en sneeuwschuivers, zodat de zzp-er dit eveneens voordelig kan bestellen.
De nieuwe brochure kunt u aanvragen via www.toolstation.nl, of telefonisch: 071-5815050. Iedere vakman of professionele doe-het-zelver die op werkdagen vr 20.00 uur ’s avonds een bestelling in de webshop plaatst, krijgt de volgende dag de producten bezorgd.

Toolstation: Hitachi elektrisch gereedschap

Over Toolstation
Toolstation is sinds vier jaar de leverancier van professioneel gereedschap en bouwproducten voor de laagste prijs. Het bedrijf levert alle producten direct uit voorraad. Bestellen is gemakkelijk, via n van de vijf balies, de klantenservice of de webshop. Bestellingen op werkdagen geplaatst, worden de volgende dag bezorgd op ieder gewenst adres of bij n van de 2.500 Pakje Gemak afhaalpunten van TNT. Toolstation biedt lage prijzen, transparantie in de voorraad en is voor iedereen toegankelijk. Met het kwaliteitsassortiment, de snelle levering en de uitstekende service is het bedrijf volledig ingericht op de zakelijke markt. Afnemers zijn onder andere de industrie, bouw- en agrarische sector en professionele doe-het-zelvers. Kijk voor meer informatie op www.toolstation.nl.

http://www.toolstation.nl/

 

 

*** Naar Nieuwsarchief ***

 

Nieuws

Uw bericht op bouwweb ?

Aanmelden


Bouwindex

..... en meer.

 


AEC info bouwinformatie.

 

Dienstveiling

Glasbok - transport van glas

 

 

 

verwijzing op Bouwweb - 25 euro

 

 

 

BouwWeb - de oudste bouwsite van Nederland ('95)
(e) info@bouwweb.nl
copyright © 1995-2019 bouwweb