met bouwweb vind je meer!


 

U bent hier:  Home  >  Bouwlexicon  >  Artikelen

Producten testen bij Plugz op de Bouwbeurs

Testplatform www.plugz.nl bestaat sinds eind 2009. Inmiddels kunnen ruim 700 professionals in de bouw en installatie er gratis gereedschap, bouwmateriaal en hulpmiddelen mee testen. Plugz doet mee aan de Bouwbeurs en test er producten van onder andere Stanley Works, Bahco en Boorwerk. Je mening verwoorden en de leverancier feedback geven is de kern van het gebruikersplatform.

13 dec 2010

Plugz heeft sinds de introductie eind 2009 12 campagnes succesvol gedraaid. In totaal reageert circa 90% van de deelnemers serieus en vakinhoudelijk en geeft opmerkingen waar producten verder op kunnen worden verbeterd. Voor leveranciers is interessant dat gebruikers feedback geven en tijdens hun werk over het product met anderen praten. Voor gebruikers is interessant dat ze als eerste nieuwe producten kunnen testen en mee kunnen praten over de kwaliteit en eigenschappen van producten. Zo kan een sneeuwbaleffect in de markt ontstaan, dat de ontwikkeling van merken en producten stimuleert.

Testen bij Plugz op de Bouwbeurs

Ervaren deelnemers
Eind 2010 zijn ruim 700 deelnemers ingeschreven. Plugz heeft ervaren deelnemers die aanzien hebben op de bouwplaats. Ruim een derde van de Pluggerz heeft 20 jaar of meer werkervaring en ruim een kwart meer dan 11 jaar. Er is vooral interesse in het testen van handgereedschap, elektrisch gereedschap en persoonlijke beschermingsmiddelen. Plugz staat in de doorloop tussen hal 11 en hal 12 op stand 11C091.

Concrete productvragen
Op de beurs probeert de bezoeker een product uit en beantwoordt een aantal concrete vragen op een pc in de stand. Voor iedere test maakt Plugz ook een eigen productpagina op de site. Iedere deelnemer formuleert tevens een eindoordeel dat op de site te lezen is. Plugz is een initiatief van communicatiebureau DeJong&Verder, thuis in bouw en techniek en van internetbedrijf Click Internet Concepts. Kijk voor meer informatie op www.plugz.nl.

http://www.plugz.nl

 

 

*** Naar Nieuwsarchief ***

 

Nieuws

Uw bericht op bouwweb ?

Aanmelden


Bouwindex

..... en meer.

 


AEC info bouwinformatie.

 

Dienstveiling

Glasbok - transport van glas

 

 

 

verwijzing op Bouwweb - 25 euro

 

 

 

BouwWeb - de oudste bouwsite van Nederland ('95)
(e) info@bouwweb.nl
copyright © 1995-2019 bouwweb