met bouwweb vind je meer!


 

U bent hier:  Home  >  Bouwlexicon  >  Artikelen

Veiligheid - kostbare hype of gemeenschappelijke verantwoordelijkheid

Op donderdag 10 februari 2011 organiseert de VSB tijdens de Bouwbeurs 2011 in de Prins Claus Congreszaal van de Jaarbeurs in Utrecht, het VSB-symposium ‘Veiligheid - kostbare hype of gemeenschappelijke verantwoordelijkheid?’ Onder leiding van Judith de Bruijn zullen diverse prominente sprekers ingaan op actuele onderwerpen tegen de achtergrond van het veilig werken op hoogte.

15 dec 2010

Sprekers tijdens het VSB-symposium zijn Hans van der Krogt, directeur van Smits Vastgoedzorg, Raf Tripaldelli, directeur van BAM Materieel en voorzitter van de Kontaktgroep Materieel (KOMAT), Henk Klein Poelhuis, voorzitter van de Aannemersfederatie Bouw en Infra Nederland en Bert Zandvoort, huidig cošrdinator BZW Masterclass Veiligheid Zuid West Nederland. De ochtend wordt afgesloten door een bijdrage van Arbouw en de sociale partners, waarbij Jan Warning, directeur Arbouw, ingaat op de actuele aandachtspunten bij verbeteren van de arbeidsomstandigheden.

VSB Symposium

De sprekers gaan in op de materie waarmee deze branches dagelijks te maken hebben: het veilig werken op hoogte. Hoe kunnen nieuwbouw van en onderhoud aan vastgoedobjecten veilig, kwalitatief hoogwaardig Žn concurrerend worden uitgevoerd? En wat betekent maatschappelijk verantwoord ondernemen in dat verband? Welke instelling wordt tegenwoordig van toeleveranciers verlangd bij het uitvoeren van industrieel onderhoud en hoe kan veiligheid daarin worden ge•ntegreerd? Welke rol speelt professionele communicatie bij het realiseren van veiligheid en hoe kan dat worden vastgelegd in taken en verantwoordelijkheden? Wie is verantwoordelijk voor de veilige werkplek? Hoe wordt het veilig werken op hoogte ingevuld bij de gespecialiseerde aannemerij? Wat is de functie van A-bladen? Deze en andere vragen zullen tijdens het symposium worden beantwoord.

Het symposium is bedoeld voor bedrijven en personen die actief of ge•nteresseerd zijn in de bouw, afbouw, industrie, installatiesector, scheepsbouw en de overheid zoals inspectie- en onderwijsinstanties, opdrachtgevers, architecten, adviseurs, certificerende instanties, fabrikanten, leveranciers en verhuurbedrijven.

De deelnameprijs aan dit symposium bedraagt 80 euro (inclusief lunch en exclusief BTW); aanmelden kan via het VSB-secretariaat (088 - 400 84 58 en info@vsb-online.nl). De website van de VSB (www.vsb-online.nl) biedt in aanloop naar de Bouwbeurs volop informatie over het beursprogramma van de VSB en over de exposanten van het VSB-Plein en deelnemers aan de PR-campagne.

Het VSB-symposium start om 8.30 uur en duurt tot 11.30 uur, waarna de deelnemers de gehele dag kunnen gebruiken voor een bezoek aan de Internationale Bouwbeurs. Het symposium wordt mede mogelijk gemaakt dankzij Koninklijke Jongeneel B.V..

http://www.vsb-online.nl/

 

 

*** Naar Nieuwsarchief ***

 

Nieuws

Uw bericht op bouwweb ?

Aanmelden


Bouwindex

..... en meer.ß

 


AEC info bouwinformatie.

 

Dienstveiling

Glasbok - transport van glas

 

 

 

verwijzing op Bouwweb - 25 euro

 

 

 

BouwWeb - de oudste bouwsite van Nederland ('95)
(e) info@bouwweb.nl
copyright © 1995-2019 bouwweb