met bouwweb vind je meer!


 

U bent hier:  Home  >  Bouwlexicon  >  Artikelen

In de wand schuivend automatisch badkamersysteem

In samenwerking met Vari-Doors ontwikkelde Record zowel in de wand als voor de wand schuivende automatische deursystemen.

18 jun 2011

Met het oog op ruimtebesparing wordt in de zorgsector steeds vaker gebruik gemaakt van ťťn badkamervoorziening voor twee aparte kamers. Hierbij wordt dan gebruik gemaakt van ťťn gemeenschappelijke badkamer. Een efficiŽnte oplossing waarbij optimale privacy wordt gegarandeerd. Is de badkamer vrij dan ziet de andere patiŽnt dit via een optische signalering. Is de badkamer bezet dan, dan licht een rood LED-lampje op. De schuifdeur wordt dan automatisch vergrendeld, zodat niemand de badkamer kan betreden.

In de wand schuivend automatisch badkamersysteem

Het verzorgend personeel kan direct zien of een patiŽnt in de badkamer is, door het tegelijk oplichten van beide lampjes. Tevens kan het systeem worden aangesloten op een brandmeldsysteem, zodat de deuren bij brandmelding worden vrijgegeven. Dit voorkomt niet alleen opsluiting, maar zorgt er ook voor dat in geval van nood de solide schuifdeuren geen hindernis vormen voor hulpverlenend personeel.

http://www.record-automatischedeuren.nl/

 

 

*** Naar Nieuwsarchief ***

 

Nieuws

Uw bericht op bouwweb ?

Aanmelden


Bouwindex

..... en meer

 


AEC info bouwinformatie

.

Glasbok - transport van glas

 

 

 

verwijzing op Bouwweb - 25 euro

 

 

 

BouwWeb - de oudste bouwsite van Nederland ('95)
(e) info@bouwweb.nl
copyright © 1995-2017 bouwweb