met bouwweb vind je meer!


 

2 februari 2006

Multi wordt weer Multi

AM Development en AM Vastgoed gaan weer Multi Development en Multi Vastgoed heten.

Dat meldt PropertyNL.
De nieuwe financiële partner is één van de gerenommeerde Morgan Stanley Real Estate Funds (MSREF). Multi gaat, als investerend ontwikkelaar, voortaan zelf participeren in winkelcentra die het ontwikkelt door heel Europa. Nieuwe activiteiten op het gebied van investment, asset management en mall management zullen ook onder de naam Multi verder ontwikkeld worden.

De onderneming voerde de naam Multi Vastgoed - en later Multi Development Corporation - vanaf de oprichting in 1982 tot de fusie met Amstelland in 2002. Nu worden de commercieel vastgoedactiviteiten van AM Development en AM Vastgoed uit het overkoepelende Amstelland MDC gelicht om onder de naam Multi Development en Multi Vastgoed weer terug te keren.

Multi is in Nederland bekend van projecten als het Beursplein (de Koopgoot) in Rotterdam, de Kalvertoren in Amsterdam en de Malietoren voor VNO-NCW over de A12 in Den Haag. Internationaal ontwikkelde Multi winkelcentra en centrumplannen in o.a. Lissabon, Almada, Praag, Belfast en Parijs, naast diverse projecten in Duitsland, België en Centraal Europa

bronn: propertynl

meer info: Multi Development Corp.

 

 

*** Naar Nieuwsarchief ***

 

Nieuws

Uw bericht op bouwweb ?

Aanmelden


Bouwindex

..... en meer.

 


AEC info bouwinformatie.

 

 

 

 

 

Dienstveiling

Glasbok - transport van glas

 

 

 

verwijzing op Bouwweb - 25 euro

 

 

 

BouwWeb - de oudste bouwsite van Nederland ('95)
(e) info@bouwweb.nl
copyright © 1995-2019 bouwweb