met bouwweb vind je meer!


 

13 juli 2013

Betondag 2013 - Feest van Techniek

De Betondag is vanouds een goed bezocht evenement waar bouwtechnisch Nederland elkaar ontmoet en waar de nieuwste technologische ontwikkelingen te zien zijn.

In 2013 is een belangrijke plaats ingeruimd voor “projectplaces”. Rondom een aantal icoonprojecten laten opdrachtgevers, constructeurs, bouwers en toeleveranciers gezamenlijk zien hoe er op dat project is samengewerkt en welke lessen er zijn geleerd. Op deze wijze geven we invulling aan het leren en kennisoverdracht, maar ook aan projecttrots en vakmanschap (een feest van techniek).

We geven young professionals een podium, er zijn constructieve pareltjes uit de utiliteitsbouw, er is een speciaal event rondom Beton en flexibiliteit. Al met al wordt het een echt Feest van techniek waarop we aan elkaar en de Nederlandse maatschappij kunnen laten zien wat voor een geweldige sector de bouw is!

De Betondag 2013 levert zo een belangrijke bijdrage aan het op peil houden van uw kennis en netwerk. Vandaar ook dat er veel belangstelling is voor een stand op de expositieruimte.

 

Meer informatie: Betonvereniging

 

 

 

 

*** Naar Nieuwsarchief ***

 

Nieuws

Uw bericht op bouwweb ?

Aanmelden


Bouwindex

..... en meer.

 


AEC info bouwinformatie.

 

 

 

Dienstveiling

Glasbok - transport van glas

 

 

 

verwijzing op Bouwweb - 25 euro

 

 

 
.

BouwWeb - de oudste bouwsite van Nederland ('95)
(e) info@bouwweb.nl
copyright © 1995-2019 bouwweb