met bouwweb vind je meer!


 

14 november 2013

Het visitekaartje van uw huis: Voordeur met prachtig deurbeslag

U staat er misschien niet zo bij stil, maar de voordeur is een echt visitekaartje van uw huis. Toe aan een wat modernere of gewoon een andere uitstraling van uw huis? Bijvoorbeeld om sneller een koper te vinden of alleen maar omdat u geniet van uw eigen woning en graag zo nu en dan iets veranderd? Met nieuw deurbeslag is dit een fluitje van een cent.

Deurknoppen, schilden en briefplaten
De metamorfose van uw voordeur begint eenvoudig met een nieuwe deurknop of nieuw deurschild. Vervang de glanzende uitvoering eens door een mat exemplaar. Of kies een bolvorm in plaats van een afgevlakte versie. U zult versteld staan van het resultaat. Monteer dan meteen een nieuwe beldrukker en briefplaat in dezelfde stijl. De voordeur straalt dan door eenheid veel meer stijl uit.

Luxe uitstraling
De voordeur én uw huis krijgt direct een luxere uitstraling als u mooie huisnummers naast of op de voordeur plaatst. Ook qua huisnummers is de keuze bijna onbeperkt te noemen.  Trend is het mozaïek-huisnummer. Maar ook het aluminium-huisnummer in matte variant wordt veel toegepast.
Een totaal andere uitstraling creëert u eveneens met het plaatsen van een losse brievenbus. Ook deze zijn er in allerlei kleuren en maten. Kies bijvoorbeeld een mooie donkergroene brievenbus van Brabantia als u in een sfeervolle jaren-30 woning woont.  Of een easy clean RVS uitvoering bij uw strakke designvilla.

Mooi en veilig
Uw deurbeslag heeft naast het esthetische doel natuurlijk ook nog tot doel om uw huis veiliger te maken. Kies daarom altijd voor veiligheidsbeslag.
Voor uw eigen veiligheid kunt u bovendien ook nog een deurspion in uw voordeur plaatsen. U kunt dan altijd eerst even kijken wie er voor uw deur staat voor u die opent.

meer info: DeurTotaalMarkt - voordeuren

 

 

 

 

 

 

*** Naar Nieuwsarchief ***

 

Nieuws

Uw bericht op bouwweb ?

Aanmelden


Bouwindex

..... en meer.

 


AEC info bouwinformatie.

 

 

 

Dienstveiling

Glasbok - transport van glas

 

 

 

verwijzing op Bouwweb - 25 euro

 

 

 
.

BouwWeb - de oudste bouwsite van Nederland ('95)
(e) info@bouwweb.nl
copyright © 1995-2019 bouwweb