met bouwweb vind je meer!


 

24 januari 2014

Zorgvuldig ondergronds afwegen in de praktijk

Eind vorig jaar presenteerden we zeven sleutels om bij boven- en ondergrondse oplossingen tot een waardevolle afweging te komen, maar hoe werkt dat in de praktijk? In maart organiseren we masterclasses waarin we de sleutels verder toelichten en verbinden met uw project.

De eendaagse MASTERCLASS ZORGVULDIG AFWEGEN bestaat uit twee delen. 's Morgens krijgt u een toelichting op DE ZEVEN SLEUTELS, waarbij we voor elke sleutel bekijken hoe hij kan helpen bij uw praktische opgaven. Hierbij is de inbreng van uw eigen projecten en ervaringen van belang. In de middag werkt u in kleine subgroepen aan een concrete casus. Stap voor stap maakt u mee wat de zeven sleutels voor u en het project kunnen betekenen. Daarna analyseren we gezamenlijk de resultaten en bespreken we de do's en don'ts.

U kunt meedoen op twee locaties: op woensdag 5 maart 2014 bij de gemeente Rotterdam en op dinsdag 18 maart 2014 bij de gemeente Amsterdam. De masterclass wordt begeleid door Bert van Eekelen, Aneta Krikke en COB-coördinator Jantien van den Berg; zij waren allen nauw betrokken bij het formuleren van de zeven sleutels.

Kijk voor meer informatie en aanmelding BIJ DE COB-ACADEMY. De publicatie ZEVEN SLEUTELS VOOR EEN WAARDEVOLLE AFWEGING is gratis te downloaden vanaf de kennisbank.

meer info: COB Academy

 

 

 

 

 

*** Naar Nieuwsarchief ***

 

Nieuws

Uw bericht op bouwweb ?

Aanmelden


Bouwindex

..... en meer.

 


AEC info bouwinformatie.

 

 

 

Dienstveiling

Glasbok - transport van glas

 

 

 

verwijzing op Bouwweb - 25 euro

 

 

 
.

BouwWeb - de oudste bouwsite van Nederland ('95)
(e) info@bouwweb.nl
copyright © 1995-2019 bouwweb