met bouwweb vind je meer!


 

20 februari 2014

Pharmafilter voor duurzame oplossingen

Op donderdag 20 maart 2014 organiseert Cure+Care consultancy samen met het Sint Franciscus Gasthuis een symposium over het proces dat een ziekenhuis doorloopt bij het opzetten en realiseren van duurzame oplossingen. In dit geval een Pharmafilter systeem. Het uitwisselen van ervaringen staat daarbij centraal.

Een dergelijk systeem kan behoorlijk ingrijpende lange termijn gevolgen hebben. Pharmafilter is een monopolist met een interessant systeem. Wij kijken graag verder dan de glanslaag van de brochure en belichten, samen met de op kop lopende ziekenhuizen, met welke risico’s en kanttekeningen rekening moet worden gehouden. We gaan in op praktische zaken in de verschillende fasen van voorbereiding (zoals business case en inkoop), uitvoering en exploitatie.

Een klein aantal ziekenhuizen heeft de stap inmiddels gemaakt en is momenteel bezig dit systeem ook daadwerkelijk te gaan gebruiken. Cure+Care consultancy is bij 3 van deze trajecten betrokken (Reinier de Graaf Groep, Sint Franciscus Gasthuis en Medisch Centrum Alkmaar) en heeft de nodige ervaring opgedaan.

Het symposium wordt in samenwerking met het Sint Franciscus Gasthuis georganiseerd en zal in het ziekenhuis te Rotterdam plaatsvinden.

Dit symposium is bedoeld voor facilitair- of technisch managers en managers vastgoed of bouw van ziekenhuizen, die (mede) verantwoordelijk zijn voor het in gang zetten en het goede verloop van dergelijke projecten. Hoe gingen ziekenhuizen hiermee om en met welke risico’s moet er rekening worden houden?

Meer informatie en aanmelden: uiterlijk maandag 3 maart 2014, per e-mail rte@curecareconsultancy.nl of telefoon 030-225 80 30.

 

 

 

 

 

 

*** Naar Nieuwsarchief ***

 

Nieuws

Uw bericht op bouwweb ?

Aanmelden


Bouwindex

..... en meer.

 


AEC info bouwinformatie.

 

 

 

Dienstveiling

Glasbok - transport van glas

 

 

 

verwijzing op Bouwweb - 25 euro

 

 

 
.

BouwWeb - de oudste bouwsite van Nederland ('95)
(e) info@bouwweb.nl
copyright © 1995-2019 bouwweb