met bouwweb vind je meer!


 

5 maart 2014

Start bouw MyOwnHome Lansingerland

Op donderdag 6 maart 2014 geven de wethouders R. Braak en T.H.D. de Weger in bijzijn van kopers, omwonenden en overige betrokkenen het officiële startsein voor de bouw van 12 MyOwnHome starterswoningen aan de Oranjestraat en Julianastraat in Berkel en Rodenrijs.

De starterswoningen worden gerealiseerd in de Oranjestraat en Julianastraat, een locatie dichtbij het oude centrum van Berkel en Rodenrijs. Voorzieningen als supermarkt, winkels, horeca en sportvoorzieningen zijn dicht in de buurt. De stijl en architectuur van de nieuw starterswoningen sluiten aan op de bestaande jaren-50 bebouwing. Het materiaalgebruik is traditioneel en refereert aan de kleinschalige dorpse karakteristiek van de omgeving. De verkoop verliep succesvol; alle woningen waren binnen één week verkocht!

Het project is een ontwikkeling van MyOwnHome en een ontwerp van Ruud Beeuwkes Architectuur. De woningen worden gerealiseerd door Bébouw Midreth uit Mijdrecht, een werkmaatschappij van VolkerWessels. Door een efficiënte bouwmethode (door toepassing van BIM) en samenwerking met vaste ketenpartners (LEAN) worden de woningen al rondom de bouwvak opgeleverd.

meer info: myownhome

 

 

 

 

*** Naar Nieuwsarchief ***

 

Nieuws

Uw bericht op bouwweb ?

Aanmelden


Bouwindex

..... en meer.

 


AEC info bouwinformatie.

 

 

 

Dienstveiling

Glasbok - transport van glas

 

 

 

verwijzing op Bouwweb - 25 euro

 

 

 
.

BouwWeb - de oudste bouwsite van Nederland ('95)
(e) info@bouwweb.nl
copyright © 1995-2019 bouwweb