met bouwweb vind je meer!


 

31 maart 2014

Omnifill expoxymortel maakt einde aan verkleurde voegen

Omnicol introduceert een nieuwe 3-componenten expoxymortel die definitief afrekent met verkleurde of beschimmelde voegen in tegelvloeren. Omnifill Prof 123 bestaat uit een basisproduct van hars en verharder, waaraan gekleurd zand als een derde component wordt toegevoegd. Dit resulteert in een 100% kleurvaste en waterdichte voegmortel die bestand is tegen de meest voorkomende chemicaliën.

Dat maakt Omnifill Prof 123 bij uitstek geschikt voor gebruik in industriële en particuliere natte ruimtes, zoals badkamers, keukens, zwembaden, welnesscentra en wasstraten.In tegenstelling tot de traditionele 2-componenten expoxy is Omnifill Prof 123 gemakkelijk te verwerken. "Een 2-componenten expoxy is bijzonder zwaar in de verwerking en de resten blijven nogal eens hardnekkig op het tegelwerk achter. Dat is nu voorbij", aldus Productmanager Mario van Poppel van Omnicol. "Wij hebben samen met onze Amerikaanse partner Laticrete een 3-componenten epoxymortel ontwikkeld die een hoogwaardig resultaat geeft op een schone en gebruiksvriendelijke manier. Daarmee maken wij definitief een einde aan verkleurde of beschimmelde voegen in industriële natte ruimtes en particuliere keukens, badkamers en terrassen. Door het unieke kleurvaste karakter is de voeg ook bij uitstek geschikt voor vloeren waar de voegkleur gelijk dient te zijn aan de tegel." Omnifill Prof 123 is verkrijgbaar via speciaalzaken, tegelhandelaars en de bouwmaterialenhandel. Het basisproduct is 24 maanden houdbaar, de kleurencomponent zelfs onbeperkt.

Systeemgarantie
Professionals die met Omnifill Prof 123 aan de slag gaan, biedt Omnicol unieke projectbegeleiding. Aan de hand van een concreet vierstappenplan kunnen aannemers en tegelzetters vanaf de conceptfase tot de uitvoeringscontrole een beroep doen op de adviseurs van Omnicol. Zij komen naar het bouwproject toe om fouten te minimaliseren, tijd te winnen en faalkosten voor beide partijen te voorkomen.

Over Omnicol
Omnicol is trendsetter in de markt van professionele materialen voor het bouwen en afwerken van gebouwen. Producten binnen zijn de verbindende schakel tussen de kale ondergrond en de esthetische afwerking. Buiten zijn het krachtige oplossingen voor het verlijmen van bakstenen voor buitengevels. Productverbetering en innovatie is een permanent proces en adequate service staat centraal in de werk- en denkwijze. Zo adviseert en informeert Omnicol de professionele gebruiker op het gebied van bouwtechnische zaken, productverwerking en begeleidt hem tijdens het bouwproject. Omnicol acht zich groen tot in de vezels; spaarzaam gebruik van grondstoffen, productie en verpakking zijn bij Omnicol permanente aandachtspunten.

Kijk voor meer informatie op www.omnicol.eu/nl.

 

 

*** Naar Nieuwsarchief ***

 

Nieuws

Uw bericht op bouwweb ?

Aanmelden


Bouwindex

..... en meer.

 


AEC info bouwinformatie.

 

 

 

Dienstveiling

Glasbok - transport van glas

 

 

 

verwijzing op Bouwweb - 25 euro

 

 

 
.

BouwWeb - de oudste bouwsite van Nederland ('95)
(e) info@bouwweb.nl
copyright © 1995-2019 bouwweb