met bouwweb vind je meer!


 

8 april 2014

VelopA-Citystyle lanceert de betonnen poef Sitspot

Er is een nieuw product op de markt; de Sitspot van VelopA-Citystyle. Deze betonnen poef is een speels alternatief voor een buitenbank of stoel. De Sitspot is multifunctioneel te gebruiken en kent verschillende toepassingen.


Betonnen zit- en sierelement Sitspot van VelopA-Citystyle
(bron Velopa)


Multifunctioneel en breed inzetbaar
Dankzij zijn ingetogen vorm kan de Sitspot breed worden toegepast. Het past zowel op een stadsplein als in een woonwijk en zelfs op een speelplein of op een bedrijfsterrein. De eenvoud van het product stimuleert multifunctioneel gebruik. Het is als het ware ontmoetingsplek, speel-, sier- en afzetelement in één. Met de poef kunnen zowel speelse als strakke opstellingen gemaakt worden.

Budgetoplossing met een lange levensduur
De Sitspot is zeer gunstig geprijsd in vergelijking met meeste buitenbanken. De toepassing van beton resulteert daarbij ook in een lange levensduur en weinig onderhoud.

VelopA-Citystyle
VelopA-Citystyle is gespecialiseerd in de inrichting van de (semi-)openbare buitenruimtes en is marktleider in de Benelux. Het bedrijf is een toonaangevende leverancier van straatmeubilair, fietsparkeersystemen en overkappingen. VelopA-Citystyle staat garant voor maximale service en advies op maat.

Voor meer informatie zie www.velopa.nl.

 

 

*** Naar Nieuwsarchief ***

 

Nieuws

Uw bericht op bouwweb ?

Aanmelden


Bouwindex

..... en meer.

 


AEC info bouwinformatie.

 

 

 

Dienstveiling

Glasbok - transport van glas

 

 

 

verwijzing op Bouwweb - 25 euro

 

 

 
.

BouwWeb - de oudste bouwsite van Nederland ('95)
(e) info@bouwweb.nl
copyright © 1995-2019 bouwweb