met bouwweb vind je meer!


 

11 april 2014

HVAC Nederland breidt assortiment luchtontvochtigers uit

HVAC Nederland levert een uitgebreid assortiment aan luchtontvochtigers, dit assortiment is sinds kort vernieuwd en verbeterd. Er zijn vanaf heden meerdere types leverbaar en gericht op specifieke segmenten, onder andere kantoren, archieven, zwembaden, koel- en vrieshuizen etc.

De standaardtypes luchtontvochtigers zijn momenteel onderverdeeld in twee types, namelijk: de comfort en de professionele luchtontvochtigers. De comfort ontvochtigers zijn compacte en verrijdbare types die met name geschikt zijn voor thuis, kantoor en klein archief. De professionele types van HVAC Nederland zijn eveneens compact en verrijdbaar maar meer geschikt voor kantoor, kelder, groot archief, opslag en de bouwsector.

De wandmontage ontvochtigers van HVAC Nederland zijn door hun compacte bouwvorm eenvoudig aan de wand of muur te monteren. Daarnaast zijn er luchtontvochtigers leverbaar die speciaal bedoeld zijn voor zwembaden, whirlpools en sauna ruimtes. Deze units kunnen op de vloer of aan de wand worden gemonteerd.

HVAC Nederland heeft voor vries- en koelhuizen het adsorptieluchtgordijn systeem AdsorpAir ontwikkeld dat ijs- en rijpvorming tegen gaat en zelfs laat verdwijnen. Het systeem ontvochtigt de vriescel en schermt de warme en vochtige luchtstroom af die via de deuropeningen naar binnen dringt.

De adsorptiedrogers van HVAC zijn geschikt voor elk soort luchtdroging en speciaal voor luchtontvochtiging bij zeer lage temperaturen. Voor veel klimaatproblemen is de adsorptiedroger de ideale oplossing. Naast standaard units levert HVAC systemen op maat gemaakt.

Voor meer informatie: www.hvac.nl

 

 

 

*** Naar Nieuwsarchief ***

 

Nieuws

Uw bericht op bouwweb ?

Aanmelden


Bouwindex

..... en meer.

 


AEC info bouwinformatie.

 

 

 

Dienstveiling

Glasbok - transport van glas

 

 

 

verwijzing op Bouwweb - 25 euro

 

 

 
.

BouwWeb - de oudste bouwsite van Nederland ('95)
(e) info@bouwweb.nl
copyright © 1995-2019 bouwweb