met bouwweb vind je meer!


 

15 april 2014

Tijdelijk data loggen met de MSR255?

De MSR255 is een autonome data logger voor vele parameters. Uitermate geschikt voor analyse van problemen waarbij een voor een bepaalde periode data moet worden gelogd. De MSR 255 kan op een DIN-rail worden gemonteerd.

 

5 sensoren, 4 analoge ingangen
De gebruiker bepaalt de meettaken en daarmee de inrichting van de MSR255: keuze uit temperatuur, vochtigheid, luchtdruk en lichtsensoren (inwendig of uitwendig in het geval van een kabel) en een sensor voor versnelling in alle drie de coördinaatassen. De versnellingswaarden kunnen worden gemeten bij 3200 Hz en opgenomen door een digitaal filter met 50 Hz. De logger is dus zeer geschikt voor het meten van schokken. Het is ook mogelijk de spanningssignalen van de vier kanalen of andere externe analoge sensoren op te nemen. De analoge ingangen zijn voorzien van een alarm uitgang, schakelende voeding en input voor het starten en stoppen van gegevensregistratie.

De robuuste LCD datalogger heeft een opslagcapaciteit van meer dan 2.000.000 lezingen. Dankzij de krachtige lithium-polymeer batterij is de MSR255 ook ideaal voor lange termijn opnames. Het eenvoudig leesbare LCD-display met achtergrondverlichting heeft vier individueel configureerbare weergaven. Alle gegevens van de autonome universele logger kunnen snel via de USB-interface worden overgezet naar een pc of laptop.

Meer informatie? Kijk op www.tservice.nl

of stuur een mail naar info@tservice.nl.

 

 

*** Naar Nieuwsarchief ***

 

Nieuws

Uw bericht op bouwweb ?

Aanmelden


Bouwindex

..... en meer.

 


AEC info bouwinformatie.

 

 

 

Dienstveiling

Glasbok - transport van glas

 

 

 

verwijzing op Bouwweb - 25 euro

 

 

 
.

BouwWeb - de oudste bouwsite van Nederland ('95)
(e) info@bouwweb.nl
copyright © 1995-2019 bouwweb