met bouwweb vind je meer!


 

13 mei 2014

Symposium Investerings- en exploitatiekosten vastgoed - NEN 2699

Halfdaags symposium op 9 september

In samenwerking met partners uit het bedrijfsleven organiseert NEN op 9 september een symposium over de toepassingsmogelijkheden van NEN 2699: 'Investerings- en exploitatiekosten van onroerende zaken - Begripsomschrijvingen en indeling'.

Tijdens het symposium NEN 2699 wordt u geïnformeerd over o.a. hoe NEN 2699 is samengesteld, maar uiteraard nog veel meer over de toepassingsmogelijkheden van deze norm in uw dagelijkse praktijk. U moet daarbij denken aan de voortschrijdende verplichting van overheidsdiensten (bijvoorbeeld de Rijksgebouwendienst) om NEN 2699 toe te passen bij aanbestedingen van opdrachten, BIM en de koppeling met Maintenance. Het symposium is daarom een combinatie van theorie en hoe de norm op een juiste manier in de praktijk te gebruiken.

De norm wordt met veel voorbeelden vanuit diverse invalshoeken en belanghebbenden belicht; opdrachtgever, adviseur en analist.

Het symposium is bij uitstek de plaats om in gesprek te komen met vertegenwoordigers van adviesbureaus, woningcorporaties, zorgorganisaties, kennisinstituten en de overheid. Het is dé kans om uw netwerk verder uit te breiden en uw eigen praktijkvragen aan experts voor te leggen.

Meer informatie: NEN Symposium

 

 

*** Naar Nieuwsarchief ***

 

Nieuws

Uw bericht op bouwweb ?

Aanmelden


Bouwindex

..... en meer.

 


AEC info bouwinformatie.

 

 

 

Dienstveiling

Glasbok - transport van glas

 

 

 

verwijzing op Bouwweb - 25 euro

 

 

 
.

BouwWeb - de oudste bouwsite van Nederland ('95)
(e) info@bouwweb.nl
copyright © 1995-2019 bouwweb