met bouwweb vind je meer!


 

1 juni 2014

Start verkoop Kop in de Wind Amsterdam

VolkerWessels Vastgoed is gestart met de verkoop van Kop in de Wind op Zeeburgereiland in Amsterdam.

Het project Kop in de Wind betreft een kleinschalig project van een appartementengebouw van vijf woonlagen met daarin 27 appartementen.

Volgens VolkerWessels valt het gebouw op door een transparante look mede als gevolg van stoere uitkragende balkons. Het gebouw met een lift heeft op de begane grond bergingen en biedt voldoende parkeergelegenheid. De parkeerplaatsen kunnen door de bewoners gekocht worden. Kenmerkend is tevens dat ieder appartement een buitenruimte heeft in de vorm van een balkon of een terras.

Vrijheid troef
De gevelvullende raampartijen dragen bij de woonbeleving en bieden tevens een maximale indelingsvrijheid. Zo kunnen de bewoners in grote mate zelf bepalen hoe ze willen wonen. De appartementen zijn circa 10 meter diep en circa 8 meter breed. De prijzen van de appartementen liggen tussen de €164.500 tot €179.500 v.o.n. op basis van een jaarlijkse erfpachtcanon.

Locatie
Kop in de Wind wordt ontwikkeld op het Zeeburgereiland. Een stedelijke lokatie binnen de ring van Amsterdam, gelegen tussen het centrum van Amsterdam en IJburg. Met het openbaar vervoer zijn deze centra zeer goed bereikbaar. De tram heeft "voor de deur" een halte en met de auto is het ook via de ring A10 snel bereikbaar.

Toekomstvaste plannen
De plannen voor Zeeburgereiland zijn veelbelovend. Voor de huidige silo’s zijn passende functies bedacht, zoals een klim- en avonturencentrum, maar ook faciliteiten zoals restaurants. In het hart van deze nieuwe wijk zijn sportvelden geprojecteerd. Het Amsterdamse eiland is daarmee volop in ontwikkeling. In de nabije toekomst is Zeeburgereiland 'self-supporting' met zijn eigen voorzieningen.

Informatie
Zie www.kopindewindamsterdam.nl

 

 

*** Naar Nieuwsarchief ***

 

Nieuws

Uw bericht op bouwweb ?

Aanmelden


Bouwindex

..... en meer.

 


AEC info bouwinformatie.

 

 

 

Dienstveiling

Glasbok - transport van glas

 

 

 

verwijzing op Bouwweb - 25 euro

 

 

 
.

BouwWeb - de oudste bouwsite van Nederland ('95)
(e) info@bouwweb.nl
copyright © 1995-2019 bouwweb