met bouwweb vind je meer!


 

2 juni 2014

Decoratieve gevelplaten van SVK

De SVK gevelplaten in vezelcement zijn een inspiratie voor iedere architect, aannemer en bouwheer. Deze uiterst kwalitatieve vezelcement gevelbekledingsplaten creëren immers ongekende variatie- en combinatiemogelijkheden. Dankzij het ruime kleurenpalet, de vele vormen en afmetingen passen ze in elk ontwerp. Omdat ze vervaardigd zijn uit een tijdloos en natuurlijk materiaal hebben ze bovendien een uitgesproken duurzaam karakter. Ontdek hier het volledige assortiment gevelplaten.

Ornimat
Ornimat, de decoratieve gevelplaat voor maximale creativiteit, combineert esthetiek en kwaliteit in een tijdloos en duurzaam product. Deze vezelcement gevelplaten met gekleurde randen worden steeds verzaagd op maat en bieden eindeloze creatieve mogelijkheden.

Decoboard
Decoboard, de gevelplaat voor een trendy en duurzame look, beantwoordt aan de hoogste kwaliteitseisen. Een snelle levering van de vier voorraadkleuren is steeds gegarandeerd.

Puro Plus
Puro Plus, de gevelplaat voor wie houdt van een puur natuurlijke look, is een natuurgrijze, onbehandelde vezelcement plaat. Onder invloed van wisselende weersomstandigheden creëren deze gevelplaten een typisch, natuurlijk kleurenspel van grijsschakeringen.

Colormat
Colormat, de door-en-door gekleurde gevelplaat, geeft de gevel een natuurlijke en sfeervolle uitstraling. Deze gevelplaten zijn verkrijgbaar in twee standaardformaten en 12 verschillende kleuren. Keuze genoeg dus, ongeacht de stijl waarin u wilt bouwen.

Meer informatie: SVK

 

 

*** Naar Nieuwsarchief ***

 

Nieuws

Uw bericht op bouwweb ?

Aanmelden


Bouwindex

..... en meer.

 


AEC info bouwinformatie.

 

 

 

Dienstveiling

Glasbok - transport van glas

 

 

 

verwijzing op Bouwweb - 25 euro

 

 

 
.

BouwWeb - de oudste bouwsite van Nederland ('95)
(e) info@bouwweb.nl
copyright © 1995-2019 bouwweb