met bouwweb vind je meer!


 

12 maart 2015

Nederlands bedrijf introduceert innovatieve sauna-douche combinatie

Innovatieve sauna-douche combinatie

Een sauna in elke badkamer!

Het Nederlandse bedrijf Dutchwaters B.V. brengt met een sauna-douche cabine een uniek product op de markt. Dit product is een innovatie van Dutchwaters waardoor mensen voortaan kunnen genieten van de dagelijkse douche én van een heerlijke sauna.

Vanwege ruimtegebrek is het voor veel huishoudens niet mogelijk om een sauna in huis te hebben. Daarom hebben de oprichters van het Dutchwaters een innovatief product bedacht: een cabine waarin men dagelijks kan douchen en waarin men ook nog van een heerlijke saunagang kan genieten.

 

Met standaardafmetingen van 100 x 140 cm past de cabine op een oppervlakte vergelijkbaar met die van een hoekbad, maar de cabine kan ook gebouwd worden met afwijkende afmetingen. In de cabine staan een zitbank en een voetenbank uit abachi-hout die makkelijk te verplaatsen zijn. In de sauna kunnen twee personen heerlijk zitten. En zodra de bankjes even opgeruimd zijn, kan men comfortabel douchen.

De binnen- en buitenwanden van de sauna-douche cabine zijn geïsoleerd en behandeld tegen vocht en water, waardoor men jarenlang elke dag van zowel sauna als douche kan genieten.

Ook op het gebied van design is de cabine innovatief: de consument kan namelijk de kleur van de cabinepanelen en het soort hout voor zowel de binnen- als de buitenkant kiezen. Er is keuze uit maar liefst drie houtsoorten (abachi, poolspar en espen) en 21 kleuren!

meer info: DutchWaters

 

 

*** Naar Nieuwsarchief ***

 

Nieuws

Uw bericht op bouwweb ?

Aanmelden


Bouwindex

..... en meer.

 


AEC info bouwinformatie.

 

 

 

Dienstveiling

Glasbok - transport van glas

 

 

 

verwijzing op Bouwweb - 25 euro

 

 

 
.

BouwWeb - de oudste bouwsite van Nederland ('95)
(e) info@bouwweb.nl
copyright © 1995-2019 bouwweb