met bouwweb vind je meer!


 

17 maart 2015

Dé na-isolatiegids gratis verkrijgbaar bij Recticel Insulation
op Building Holland 2015

Dinsdag 31 maart t/m donderdag 2 april 2015 vindt Building Holland plaats in de Amsterdam RAI. Dé na-isolatiegids is verkrijgbaar bij Recticel Insulation op stand 11.111. Alle na-isolatie oplossingen in één boekwerk.

Nederland telt 7,2 miljoen woningen, die voor het grootste deel slecht of onvoldoende zijn geïsoleerd. Energieprijzen blijven stijgen. Die energieprijs is bij sommige woningen al hoger dan de huur. Er is dus nu een maatschappelijke noodzaak en een financiële reden om huizen grootschalig te isoleren. Het is mogelijk tot 75 procent energie te besparen met een goed geïsoleerde woning. 40 Procent van het huishoudelijk energieverbruik gaat naar de verwarming. De Nederlandse overheid neemt op gemeentelijk, provinciaal en landelijk niveau initiatieven die de besluiten om te isoleren zullen versnellen. Er komt een enorme vraag naar na-isolatie oplossingen.

Dé na-isolatiegids: een handig, overzichtelijk en compact boekwerk dat helpt om doelgericht te kiezen voor het juiste isolatiesysteem bij na-isolatie.

Doelgericht kiezen isolatiesysteem
Speciaal voor het gemak van professionals in de bouwwereld en verantwoordelijken bij woningcorporaties en vastgoedeigenaren ontwikkelde Recticel Insulation als eerste toonaangevende fabrikant dé na-isolatiegids: een handig, overzichtelijk en compact boekwerk dat besluitvormers en technisch georiënteerde bouwdeskundigen helpt om doelgericht te kiezen voor het juiste isolatiesysteem bij na-isolatie.

In dé na-isolatiegids staan allerhande isolatie oplossingen waar je onmiddellijk mee aan de slag kunt. Met de verspreiding van de gids begeleidt Recticel Insulation woningcorporaties en vastgoedeigenaren in hun transitie naar het toepassen van moderne technieken en juiste op-maat-systemen bij noodzakelijke renovatie en na-isolatie. Recticel Insulation heeft voor elk dak, gevel en vloer een specifieke isolatieplaat met aangepast schuim en bekleding. De hoogwaardige isolatieproducten van Recticel Insulation zijn in het bezit van het Keymark certificaat. Keymark is een Europees kwaliteitslabel dat aan producten wordt toegekend door erkende, onafhankelijke experts. Dit certificaat biedt extra kwaliteitszekerheid aan de CE-markering.

Gratis toegangsbewijs Building Holland 2015
Dé na-isolatiegids is gratis verkrijgbaar bij Recticel Insulation op stand 11.111 Building Holland van dinsdag 31 maart t/m donderdag 2 april 2015 Amsterdam RAI. Building Holland brengt ook in 2015 alle schakels in de bouw en vastgoed samen.

Een gratis toegangsbewijs voor Building Holland 2015 is te verkrijgen door contact op te nemen met Sylvia Derksen
T 0488 489 315
E Derksen.Sylvia@recticel.com

of via de speciale invitatielink op onze website.

 

 

*** Naar Nieuwsarchief ***

 

Nieuws

Uw bericht op bouwweb ?

Aanmelden


Bouwindex

..... en meer.

 


AEC info bouwinformatie.

 

 

 

Dienstveiling

Glasbok - transport van glas

 

 

 

verwijzing op Bouwweb - 25 euro

 

 

 
.

BouwWeb - de oudste bouwsite van Nederland ('95)
(e) info@bouwweb.nl
copyright © 1995-2019 bouwweb