met bouwweb vind je meer!


 

7 september 2015

Makita draadeinddop zorgt voor gemak en hogere productiviteit

Draadeinddoppen van Makita rekenen af met het handmatig in- en uitdraaien van draadeinden. Met de nieuwe draadeinddop op een boor-/schroefmachine kunnen gebruikers de draadeinden nu machinaal in- en uitdraaien. Het resultaat is tijdwinst, een hogere productiviteit en veel minder last van vermoeidheid in armen en handen.

Vooral voor installateurs is het in- en uitdraaien van draadeinden een veelvoorkomende bezigheid. Dankzij het machinaal indraaien kunnen zij nu tot drie keer sneller en dus efficiënter werken. De Makita draadeinddoppen zijn leverbaar in drie schroefdraadmaten, 6 mm (M6), 8 mm (M8) en 10 mm (M10). Ze zijn geschikt voor gebruik in combinatie met een boor-/schroefmachine met slipkoppeling.
De draadeinddoppen maken onderdeel uit van Makita's assortiment Prestatieverbeteraars. Deze verbruiksartikelen zorgen voor de beste verbinding tussen het gereedschap en het materiaal, waardoor de bewerking van het product beter, sneller, stiller of nauwkeuriger verloopt en de productiviteit toeneemt.

Over Makita
In 2015 is het precies 100 jaar geleden dat Makita is begonnen met het verkopen en repareren van elektrische motoren. In 1958 is Makita gestart met het produceren van gereedschap voor professionals. Met wereldwijd tien fabrieken en circa 14.000 werknemers is het een van ´s werelds grootste producenten van professioneel elektrisch gereedschap. Zowel toen, nu, als in de toekomst blijft Makita gereedschap ontwikkelen waarmee de gebruiker gezonder, slimmer, gemakkelijker en productiever kan werken. Makita innoveert continu en dat resulteert in elektrisch gereedschap van hoge kwaliteit. Een lange levensduur, hoogwaardige afwerking, gebruiksvriendelijkheid, prestaties van de machine en ingebouwde veiligheid, zijn de belangrijkste kenmerken van Makita gereedschap.

Kijk voor meer informatie op makita.nl.

 

 

*** Naar Nieuwsarchief ***

 

Nieuws

Uw bericht op bouwweb ?

Aanmelden


Bouwindex

..... en meer.

 


AEC info bouwinformatie.

 

 

 

Dienstveiling

Glasbok - transport van glas

 

 

 

verwijzing op Bouwweb - 25 euro

 

 

 
.

BouwWeb - de oudste bouwsite van Nederland ('95)
(e) info@bouwweb.nl
copyright © 1995-2019 bouwweb