met bouwweb vind je meer!


 

25 september 2015

Nationale Staalbouwdag 2015

Graag tot 1 oktober 2015 in de Kromhouthal in Amsterdam !

 

De Nationale Staalbouwdag is hét jaarlijkse info-event voor bouwprofessionals die het voor het zeggen hebben bij: vastgoed- en projectontwikkelingsmaatschappijen, architectenbureaus, ingenieursbureaus, bouwondernemingen, staalconstructiebedrijven, maar ook bij overheden en onderwijs- en onderzoeksinstellingen.

De DMU’s komen naar de Nationale Staalbouwdag om kennis te vergaren over de laatste trends en ontwikkelingen in het opdrachtgeven, ontwerpen en bouwen met staal. Hiertoe biedt organisator Bouwen met Staal een veelzijdig programma met een dagvullend plenair congres en praktijkseminars voor specifieke doelgroepen. De afgelopen jaren heeft de dag gemiddeld zo’n 1.500 bezoekers getrokken.

Thema 2015: Op de Schaal van Staal

In Groningen is de dreiging van aardbevingen groter dan werd aangenomen. De schade is op dit moment al aanzienlijk. Bij continuering van de gasproductie op het huidige niveau, zullen nog meer gebouwen en bouwwerken worden getroffen. Er is onderzoek gaande naar de analysemethodes van de impact van aardbevingen en er wordt gezocht naar praktische mogelijkheden voor preventieve versterking van gebouwen en bouwwerken. Op de Nationale Staalbouwdag wordt hier speciale aandacht aan gegeven.

Naast een seperaat seminar dat in gaat op de aspecten die voor constructief ontwerpers van belang zijn (belastingen, modellering van weerstand en mogelijkheden voor versterking), zal er op de beursvloer ook een Aardbevingsbestendig Plein tot stand worden gebracht waarin participanten diverse oplossingen aanreiken voor de aardebevingsproblematiek. Een interessant seminar en plein voor raadgevende ingenieurs, constructief ontwerpers, constructeurs en toezichthouders (ambtenaren van Bouw- en woningtoezicht en private bouwplantoetsers.

Ook zeer interessant voor

  • architecten,
  • bouwkundigen,
  • bouwkundig tekenaars,
  • aannemers,
  • leveranciers,
  • opdrachtgevers,
  • onderzoekers,
  • docenten en
  • staalconstructiebedrijven.

Meer informatie: Nationale Staalbouwdag 2015

 

 

 

*** Naar Nieuwsarchief ***

 

Nieuws

Uw bericht op bouwweb ?

Aanmelden


Bouwindex

..... en meer.

 


AEC info bouwinformatie.

 

 

 

Dienstveiling

Glasbok - transport van glas

 

 

 

verwijzing op Bouwweb - 25 euro

 

 

 
.

BouwWeb - de oudste bouwsite van Nederland ('95)
(e) info@bouwweb.nl
copyright © 1995-2019 bouwweb