met bouwweb vind je meer!


 

18 februari 2016

OBN organiseert met Bouwend Nederland op 19 en 20 maart 2016


11de Dag van de Straatmaker: de branche het hele jaar in beweging!

Onder het motto ‘de bestratingsbranche het hele jaar in beweging!' organiseert de Vakgroep Ondernemers Bestratend Nederland (OBN) op 19 en 20 maart 2016 de elfde Dag van de Straatmaker. Dat gebeurt in samenwerking met Bouwend Nederland. De Dag van de Straatmaker vindt plaats pal naast het hoofdkantoor van Bouwend Nederland aan de Zilverstraat 69 in Zoetermeer.

NK Straatmaken voor Vakvolwassenen
Tegelijkertijd met de Dag van de Straatmaker wordt het Nederlands Kampioenschap Straatmaken voor Vakvolwassenen gehouden. Acht koppels uit heel Nederland zullen aan de hand van een speciaal ontwerp een vak van zes bij vier meter moeten straten om in aanmerking te komen voor de nationale titel. Het NK begint reeds op 19 maart; de Dag van de Straatmaker vanaf 09.30 uur op 20 maart.

Demo-Doe-terrein
De voorgaande edities van de Dag van de Straatmaker vonden normaliter in de nazomermaanden plaats. Dit keer is bewust gekozen voor het voorjaar om te laten zien dat het vak Straatmaken het hele jaar door kan plaatsvinden. En veel te zien is er. Zo wordt een Demo-Doe-terrein ingericht, waar opdrachtgevers, vakgenoten en geïnteresseerde bezoekers kennis kunnen maken met de nieuwste en slimste innovaties in de bestratingsbranche. Er zullen tal van demonstraties gegeven worden met betrekking tot mechanisch straten én het aloude handwerk. De elfde dag van de Straatmaker is een inspirerende ontmoetingsplek voor alle partijen uit de bestratingskolom met om 15.00 uur op zaterdag 20 maart 2016 als apotheose de bekendmaking van de Nederlands Kampioenen Straatmaken voor Vakvolwassenen.

 

 

 

*** Naar Nieuwsarchief ***

 

Nieuws

Uw bericht op bouwweb ?

Aanmelden


Bouwindex

..... en meer.

 


AEC info bouwinformatie.

 

 

 

Dienstveiling

Glasbok - transport van glas

 

 

 

verwijzing op Bouwweb - 25 euro

 

 

 
.

BouwWeb - de oudste bouwsite van Nederland ('95)
(e) info@bouwweb.nl
copyright © 1995-2019 bouwweb