met bouwweb vind je meer!


 

3 augustus 2016

Glasartikelen start partnerschap met Duco ventilation & suncontrol

Per 1 augustus 2016 gaat Glasartikelen de samenwerking aan als partner van Duco. Deze fabrikant is toonaangevend in de wereld van ventilatie- en zonweringsystemen die op een natuurlijke manier een gezond, comfortabel en energiezuinig binnenklimaat creëren. Wij zijn overtuigd met deze samenwerking voor de Nederlandse markt onze positie te versterken en onze klanten nog meer te kunnen ontzorgen door de compleetheid en kwaliteit van ons assortiment.

De markt is in volle evolutie door de snel veranderende milieu- en energie wetgeving en het is essentieel om steeds goede energiezuinige oplossingen te ontwikkelen voor de klant. Met een R&D team van 15 personen investeert Duco continue in verbetering en uitbreiding van hun assortiment.

De productie speelt zich voor 100% binnen het eigen bedrijf af. Een uitgebreide fabriek van 100.000m2 zorgt ervoor dat alles, van begin tot einde, binnen Duco geproduceerd en gecontroleerd wordt. Meer dan 90% van Duco’s producten wordt geëxporteerd naar 22 andere Europese landen, waarbij Nederland de belangrijkste afnemer is. Wij leveren alle standaard producten van Duco zoals u van ons gewend bent binnen een week met eigen vervoer. Alle leveringen zijn altijd franco!

Wij werken gewoon door in de bouwvak

We hadden het in onze vorige nieuwsbrief al vermeld maar als reminder willen we je toch aangeven dat wij de gehele bouwvak periode volgens ons normale principe geopend zijn. Ook onze chauffeurs rijden hun gebruikelijke routes!

Onderstaand nog even de tijden waarop wij te bereiken zijn:

Ma-Do. 08:00 tot 17:00 uur
Vr. 08:00 tot 16:00 uur

Tip van de maand

In de zomer maanden ervaren veel mensen klachten op het gebruik van beglazingskitten. Door de vaak hogere temperaturen veranderd de viscositeit (dikte) van met name MS-polymeren en worden deze vaak dunner. Een simpel trucje is om de worsten of kokers die je op een werkdag nodig hebt te bewaren in een gekoelde koelbox. Op deze manier kun je de hele dag blijven doorwerken zonder problemen!

Let altijd op dat wanneer de oppervlakte temperatuur van een te kitten object te hoog (>25gr) of juist te laag is ( <5gr) de meeste kitten niet meer kunnen worden toegepast. Je loopt dan namelijk risico op onthechting van je kit op de ondergrond (ook wanneer je kitproduct goed door hard).

meer info: Glasartikelen

 

 

 

*** Naar Nieuwsarchief ***

 

Nieuws

Uw bericht op bouwweb ?

Aanmelden


Bouwindex

..... en meer.

 


AEC info bouwinformatie.

 

 

 

Dienstveiling

Glasbok - transport van glas

 

 

 

verwijzing op Bouwweb - 25 euro

 

 

 
.

BouwWeb - de oudste bouwsite van Nederland ('95)
(e) info@bouwweb.nl
copyright © 1995-2019 bouwweb