met bouwweb vind je meer!


 

10 april 2018

Steeds meer ongedierte in kantooromgevingen

Muizen en ratten komen vaak voor op plekken waar mensen zijn. Hier is immers vrij eenvoudig voedsel te vinden, waardoor het ongedierte niet veel moeite hoeft te doen. In en om huizen komen ratten en muizen dan ook vrij veel voor. Het ongedierte wordt echter ook steeds vaker gespot in kantooromgevingen. Overdag houden ratten en muizen zich vaak koest. In de avond, wanneer er niemand meer aanwezig is, kunnen zij in alle rust hun gangetje gaan.

Aanwezigheid van muizen en ratten
Muizen en ratten slaan in een kantooromgeving vaak hun slag wanneer er niemand meer aanwezig is. Hierdoor heeft kantoorpersoneel doorgaans niet snel door dat er ratten of muizen aanwezig zijn. Dit is echter aan een aantal dingen makkelijk te herkennen. Zo tref je mogelijk aangevreten spullen aan. Ratten en muizen mogen graag aan spullen knagen, zoals papier of kabels. Daarnaast poepen ratten en muizen op verschillende plekken. Zie jij een paar kleine keutels liggen? Dan wijst dit vaak op de aanwezigheid van ratten en muizen op kantoor.

Muizen op kantoor bestrijden
Heb jij ontdekt dat er muizen of ratten op je kantoor zitten? Dan wil je hier natuurlijk zo snel mogelijk van verlost worden. Het ongedierte draagt namelijk allerlei bacteriën en ziektekiemen met zich mee. Wanneer ze in aanraking komen met eten op kantoor, kan dit gevolgen hebben voor jouw gezondheid. Om de muizen en ratten te bestrijden, kun je vallen plaatsen. Dit heeft vaak effect wanneer er niet veel ongedierte aanwezig is. Gaat het echter om grote aantallen? Dan is er sprake van een plaag. In dat geval is de hulp van een professionele ongediertebestrijder aan te raden.

Ander ongedierte op kantoor
Het zijn echter niet alleen ratten en muizen die steeds vaker opduiken in kantooromgevingen. Ook ander ongedierte komt betrekkelijk vaak voor in een kantoor. Denk bijvoorbeeld aan kakkerlakken, die zich doorgaans schuilhouden op warme, vochtige plekken. Daarnaast komt het in de warmere maanden ook regelmatig voor dat er wespen opduiken in een kantooromgeving. Dit ongedierte kan zelfs een nest bouwen in of nabij een kantoorpand.  

Ongediertebestrijder inschakelen
Er wordt lang niet altijd snel actie ondernomen wanneer er ongedierte op kantoor ontdekt wordt. Niet verstandig, aangezien de meeste mensen vrij veel tijd doorbrengen in een kantooromgeving. Zodra er ongedierte ontdekt is, doe je er goed aan direct in actie te komen. Je kunt zelf vallen plaatsen of gaan werken met vergif. Om er zeker van te zijn dat het ongedierte ook daadwerkelijk verdwijnt, schakel je een ongediertebestrijder in. Hij weet precies hoe hij het ongedierte moet bestrijden. Met hulp van een bestrijder is dus met zekerheid te zeggen dat jij verlost wordt van ongedierte in jouw kantooromgeving.

 

 

 

 

*** Naar Nieuwsarchief ***

 

Nieuws

Uw bericht op bouwweb ?

Aanmelden


Bouwindex

..... en meer.

 


AEC info bouwinformatie.

 

 

 

Dienstveiling

Glasbok - transport van glas

 

 

 

verwijzing op Bouwweb - 25 euro

 

 

 
.

BouwWeb - de oudste bouwsite van Nederland ('95)
(e) info@bouwweb.nl
copyright © 1995-2019 bouwweb