met bouwweb vind je meer!


 

20 april 2018

DOV-project " Virtuele Boring" genomineerd
voor Geospatial Awards 2018

Op 24 april 2018 organiseren Agoria en het NGI voor de derde maal BeGeo. Naar jaarlijkse gewoonte reiken AM/FM-GIS BELUX vzw en FLAGIS vzw de GeoSpatial Awards uit, in samenwerking met BeGeo.

Een DOV-realisatie is genomineerd voor de award voor het Beste Overheidsproject: het beste professionele project waarvan het initiatief ligt binnen de overheid. Katrien De Nil, thematisch expert geologie bij DOV, zal op BeGeo het volgende project verdedigen: "Verken de Vlaamse ondergrond met de Virtuele Boring". Jullie konden in onze vorige nieuwbrieven reeds de aankondiging van de virtuele boring lezen. Met deze tool krijg je eenvoudig een inzicht in de (hydro)geologische ondergrond op een willekeurige locatie in Vlaanderen.

Er worden in totaal 4 awards uitgereikt: beste eindwerk, beste bedrijfsproject, beste overheidsproject en de publieksprijs.BeGeo is hét nationaal congres met beurs rond geo-informatie waar zowel de overheid, de privésector als de onderzoekswereld elkaar ontmoeten. BeGeo is de ideale plek om met collega's en experten van gedachten te wisselen over de nieuwste trends in de geo-wereld. Dit evenement vindt plaats in het Square Brussels Meeting Centre, in het centrum van Brussel. Er wordt een opkomst van ongeveer 1.200 deelnemers en 50 exposanten op de beurs verwacht.

Het programma vind je hier.

 

 

 

*** Naar Nieuwsarchief ***

 

Nieuws

Uw bericht op bouwweb ?

Aanmelden


Bouwindex

..... en meer.

 


AEC info bouwinformatie.

 

 

 

Dienstveiling

Glasbok - transport van glas

 

 

 

verwijzing op Bouwweb - 25 euro

 

 

 
.

BouwWeb - de oudste bouwsite van Nederland ('95)
(e) info@bouwweb.nl
copyright © 1995-2019 bouwweb