met bouwweb vind je meer!


 

31 augustus 2018

De unieke eikenhouten meubels van Tafels99.nl

Het is allemaal begonnen met tafels. Te lang heeft de Nederlander zijn maaltijden gegeten aan een tafel die van geperste houtsnippers gemaakt is. Tafels, waarvan de fineer al na een paar jaar gaat splinteren en afbreken. Tafels die zo slecht zijn geconstrueerd dat ze al snel wiebelen, of zelfs helemaal de geest geven. Dat moest anders! 

De oprichters van Tafels99.nl hadden een droom, een ideaal. Ze zagen een Nederland voor zich, waar elk huishouden trots was op hun meubels. Een Nederland waar iedereen een kwaliteitstafel heeft staan, gemaakt van het beste eikenhout.

 

Groeiend assortiment

Al snel had Tafels99.nl een uitgebreid assortiment eiken tafels, in alle stijlen. Landelijk, modern of industrieel. En dat tegen een alleszins redelijke prijs!

Tafels99.nl heeft sinds de oprichting een enorme groei doorgemaakt. Inmiddels is het assortiment al een stuk breder. Want zeg nu zelf: wat heb je aan een eettafel zonder goede eetstoelen?  Maar ook voor een eikenhouten eetkamerbank of stoelen zijn inmiddels bij deze online woonwinkel te koop. Trouwens, ook de designlamp die boven je boomstamtafel hangt kun je bij Tafels99.nl bestellen.

Vierkante eettafel

Dat Tafels99 zich breder heeft ontwikkeld als aanbieder van kwalitatieve eikenhouten meubels betekent niet dat de kern van het assortiment verwaarloosd wordt. In dit artikel besteden we aandacht aan de eikenhouten vierkante tafels.

Handige eiken eettafel

Een vierkante tafel is ideaal voor singles en stellen zonder kinderen. Met een vierkante eettafel zit je gezellig dicht bij elkaar. Een vierkante eettafel neemt logischerwijze ook minder ruimte in dan een rechthoekige. Wist je trouwens dat een vierkante tafel vroeger juist de standaard was? Dat kun je je toch haast niet meer voorstellen? Een vierkante tafel is dus hip én retro tegelijk.

Handgemaakt en puur natuur

De eikenhouten meubels van Tafels99.nl worden met de hand gemaakt van het allerbeste eikenhout. Zoals bekend verondersteld mag worden, is eikenhout een sterk en sfeervol materiaal.  Een eiken tafel combineert duurzaamheid met ambachtelijke kunde. Daarmee zijn deze eiken meubels het toppunt van smaak en stijl.

 

Vierkante modellen eikenhouten eettafel

Behalve het tafelblad is er nog een onderdeel van de tafel dat de aandacht trekt: het onderstel. Kies je voor een degelijk houten onderstel, of zoek je juist het contrast van een zwart onderstel van staal? En wil je de poten in het midden, of aan de zijkanten?

Elk model roept een ander gevoel op, waardoor je jouw eigen smaak en identiteit kunt uitdrukken door de keuze voor je eiken eettafel. Bezoek de online woonwinkel van Tafel99.nl en kies je favoriet.

 

 

*** Naar Nieuwsarchief ***

 

Nieuws

Uw bericht op bouwweb ?

Aanmelden


Bouwindex

..... en meer.

 


AEC info bouwinformatie.

 

 

 

Dienstveiling

Glasbok - transport van glas

 

 

 

verwijzing op Bouwweb - 25 euro

 

 

 
.

BouwWeb - de oudste bouwsite van Nederland ('95)
(e) info@bouwweb.nl
copyright © 1995-2019 bouwweb